Home Te Koop Huis 8820 Torhout
Langepijpestraat 21
Kaart

Langepijpestraat 21

8820 Torhout Huis Te Koop
160 m² wonen
320 m² perceel
3 slaapkamers

Deze instapklare halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, garagebox en verharde koer ligt vlakbij het centrum van Torhout. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 105m2, inclusief de garage. De indeling op het gelijkvloers omvat een inkomhal, rechthoekige leefruimte met gaskachel, keuken, wasplaats met toilet, douchekamer en garagebox. Op de eerste verdieping vind je een nachthal en 3 slaapkamers. De woning is in normale staat en voorzien van nieuwe ramen met dubbele beglazing. De potentiële huuropbrengst bedraagt € 650 per maand.

Het pand is gelegen in een woongebied volgens het gewestplan, wat betekent dat het bestemd is voor wonen, maar ook voor handel, dienstverlening, ambacht en kleinbedrijf, groene ruimten, sociaal-culturele inrichtingen, openbare nutsvoorzieningen, toeristische voorzieningen en agrarische bedrijven.

Qua nutsvoorzieningen beschikt de woning over stadswater, CV op aardgas, elektriciteit, telefonie/internet (wifi)/distributie en riolering/septiek.

De ligging is zeer centraal: winkels, scholen, bakkerij/slagerij, apotheek, bowling, snookerzaal, kinderdagverblijf en ziekenhuis (AZ Delta Rembert) zijn op wandelafstand. Er is een bushalte op 2 minuten afstand en er is een vlotte ontsluiting naar de kust en het binnenland via de autosnelwegen E40/E403.

Let op: de koer is belast met een erfdienstbaarheid (recht van doorgang naar het magazijn). Voor meer informatie, raadpleeg onze referentie Q0616-W op www.centro.be of neem contact met ons op via 050700102.

Wenst u een marktconforme waardebepaling van uw pand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

* * *

Langepijpestraat 21 - 8820 Torhout - Instapklare HOB (3 slpkms) met garagebox en verharde KOER. Vlakbij het centrum van Torhout!Benaderende OPPERVLAKTEN:
Constructie - bebouwde oppervlakten: ±105m2 (inclusief garage)
Grondoppervlakte:

INDELING:
Gelijkvloers (105m2): Inkomhal - rechthoekige leefruimte met gaskachel - keuken - wasplaats met toilet - douchekamer - garagebox.
Eerste verdieping (60m2): Nachthal - 3 slaapkamers
Algemene staat: normaal! Nieuwe ramen met dubbele beglazing!!
Potentiële huuropbrengst: € 650,-/maand

BESTEMMINGSMOGELIJKHEDEN:
Volgens het gewestplan volledige gelegen in woongebied: bestemd voor wonen, alsmede voor handel, dienstverlening, ambacht en kleinbedrijf voor zover deze taken van bedrijf om redenen van goede ruimtelijke ordening niet in een daartoe aangewezen gebied moeten worden afgezonderd, voor groene ruimten, voor sociaal-culturele inrichtingen, voor openbare nutsvoorzieningen, voor toeristische voorzieningen, voor agrarische bedrijven.

NUTSVOORZIENINGEN:
Stadswater, CV op aardgas, elektriciteit, telefonie/internet (wifi)/distributie, riolering/septiek.

LIGGING:
Centrale ligging: op wandelafstand van winkels, scholen, bakkerij/slagerij, apotheek, bowling, snookerzaal, kinderdagverblijf, ziekenhuis (AZ Delta Rembert), ...
Openbaar vervoer: op 2 minuten van een bushalte
Vlotte ontsluiting naar kust en binnenland via autosnelwegen (E40/E403)

* Bijzonderheden
- De koer is belast met een erfdienstbaarheid (recht van doorgang naar het magazijn).
- Onze referentie opwww.centro.be: Q0616-W of contacteer ons via 050700102.

Wilt u ook weten hoeveel uw woning waard is?
Contacteer ons vrijblijvend voor een marktconforme waardebepaling van uw pand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
320 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
J8KDPZOVN6V8
Makelaar Code
Q0616-W
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€199.000 / Centro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com