Home Te Koop Huis 5670 Treignes
Rue Toine Culot 21
Kaart

Rue Toine Culot 21

5670 Treignes Huis Te Koop
4 slaapkamers

Gelegen in het charmante dorp Treignes, dat deel uitmaakt van de gemeente Viroinval en vlakbij winkels en de rivier Le Viroin ligt, vindt u een magnifiek stenen huis dat typerend is voor deze regio. Dit huis kan uw gezellige hoofdverblijf of sfeervolle tweede woning zijn. Het pand ligt in een rustige straat vlakbij het dorpscentrum.

Het huis heeft een gelijkvloers waar u een handige bijkeuken, een apart toilet, een keuken die klaarligt voor renovatie, een eetkamer, een zitkamer en een studeerkamer kunt vinden. De eerste verdieping biedt plaats aan drie comfortabele slaapkamers en een ruime studio van 25 m², compleet met een eigen doucheruimte.

Daarnaast kunt u genieten van de extra opbergruimte in de ruime zolder en kelder. De woning heeft ook een tuin met zij-ingang. Voor comfort en energiebesparing is er centrale verwarming op olie, een regenwatertank, PVC ramen met dubbele beglazing en een boiler gekoppeld aan de ketel.

Laat deze kans om te wonen in deze unieke stenen woning in de prachtige regio van Viroinval niet aan u voorbijgaan!

* * *

Rue Toine Culot 21 - 5670 Treignes - L'entité de Viroinval in het dorp Treignes, dicht bij de winkels en de rivier Le Viroin, een prachtig stenen huis, typisch voor onze regio, geschikt voor een hoofdverblijf of tweede huis. het huis ligt in een rustige straat dicht bij het centrum. Op de begane grond is er een bijkeuken, apart toilet, keuken om te verbouwen, eetkamer, zitkamer en studeerkamer. De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers en een studio van 25 m² met doucheruimte. Profiteer van een grote zolder, kelder, tuin met zijdoorgang, centrale verwarming op olie, regenwatertank, PVC ramen met dubbele beglazing en een boiler op de ketel. Mis deze kans niet!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 170.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
E37QOYJC4TWO
Makelaar Code
224-65
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€170.000 / C21 Immo Michaux
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com