Home Te Koop Huis 3120 Tremelo
Vondelpark 38
Kaart

Vondelpark 38

3120 Tremelo Huis Te Koop
198 m² wonen
526 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een charmante villa in een rustige, kindvriendelijke buurt? Bekijk dan eens deze prachtige woning in de Vondelpark woonwijk, waar je alle voorzieningen binnen handbereik hebt: scholen, winkels, openbaar vervoer en meer.

Bij binnenkomst in deze villa word je begroet door een ruime inkomhal met een apart gastentoilet en vestiaireruimte. Deze leidt je vervolgens naar de lichte en ruime woonkamer, voorzien van talrijke raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Vanuit de woonkamer heb je een adembenemend uitzicht op de zuidelijk georiënteerde tuin en het serene, achterliggende natuurgebied.

De aangrenzende keuken is onlangs volledig gerenoveerd en uitgerust met alle moderne gemakken voor optimaal comfort tijdens het koken. De garage biedt plaats aan één auto en bevat ook de nodige voorzieningen voor je wasmachine en droger.

Boven vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer, compleet met ligbad, wastafel en toilet. Er is bovendien nog een kleinere kamer die dienst kan doen als kantoorruimte, evenals een extra zolderkamer die ideaal is voor opslag.

Wil je genieten van rustig, ruim wonen, maar toch dicht bij alle voorzieningen zijn? Dan is deze villa in de Vondelpark woonwijk de perfecte kans voor jou! Neem contact op voor een bezoek via info@demakelaardij.be of bel 015/20.20.82.

* * *

Vondelpark 38 - 3120 Tremelo - Charmante villa met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuinDeze woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke Vondelpark woonwijk met alle voorzieningen in de nabijheid (scholen, winkels, openbaar vervoer,...).Je betreedt deze charmante woning via de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaireruimte. Van hieruit kom je in de woonkamer die dankzij de vele raampartijen van veel lichtinval geniet. Je hebt hier ook een prachtig uitzicht op de zuidelijk georiënteerde tuin en het achterliggende natuurgebied. Aansluitend tref je de keuken die recent nog volledig vernieuwd is en voorzien is van alle comfort. In de garage is plaats voor 1 wagen en hier vind je ook de voorzieningen voor de wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping beschik je over drie ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Er is ook een kleine kamer die dienst kan doen als bureau en er is nog een zolderkamer, die perfect dienst kan doen als berging.Wil je graag ruim en rustig wonen, maar toch vlakbij alle voorzieningen? Dan is dit een mooie kans! Contacteer ons voor een bezoek op info@demakelaardij.be of 015/20.20.82.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.474
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
526 m2
Bewoonbare oppervlakte
198 m2
Referentie
TLQN-B3XCMKQ
Makelaar Code
5181
EPC Waarde
360 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€375.000 / De Makelaardij
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com