Kaart

Lavaux 17

4980 Trois-Ponts Huis Te Koop
483 m² wonen
4228 m² perceel

ERA Realim presenteert een authentieke Ardense boerderij te koop, idyllisch gelegen aan de bosrand in Lavaux, Trois Ponts. De zuidwestelijk georiënteerde tuin van 4000m2 biedt een panoramisch uitzicht op de Salm-vallei en herbergt een ruime, vrijstaande berging. Het charmante pand bestaat uit een woonhuis en een gîte, elk met hun eigen ingang en terras.

Het woonhuis is voorzien van een keuken, woonkamer, eetkamer, bibliotheek, drie slaapkamers, twee badkamers, een bewoonbare zolderverdieping en een kelder. De gîte, met een capaciteit van negen personen en de nodige vergunningen, beschikt over een ruime salon, keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. Deze wordt gemeubileerd verkocht.

Het hele pand heeft uitgebreide renovaties ondergaan. Mogelijk kunnen er twee bouwkavels op het terrein gecreëerd worden, elk met een helder uitzicht en optimale belichting, afhankelijk van de toestemming. Let op: de verstrekte informatie is onder voorbehoud van fouten en is niet contractueel bindend. Dit is geen commerciële aanbieding.

* * *

Lavaux 17 - 4980 Trois-Ponts - ERA Realim biedt te koop aan een authentieke, vrijstaande Ardense boerderij, gelegen aan de rand van het bos in het dorpje Lavaux, gemeente Trois Ponts. Vanaf de tuin (4000m2) heeft u in zuidwestelijke richting een uitzicht op de vallei van de Salm. In de tuin bevindt zich een ruime vrijstaande berging. Dit prachtige pand bestaat uit een woonhuis (keuken, woonkamer, eetkamer, bibliotheek, 3 slaapkamers, 2 badkamers, bewoonbare zolderverdieping, kelder), en een "gîte" (ruime salon, keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers) met een capaciteit van 9 personen, voorzien van de nodige vergunningen. Beide delen van de boerderij zijn gescheiden van elkaar met ieder een eigen ingang en buitenterras. Het gehele pand heeft ingrijpende renovatiewerkzaamheden ondergaan. Het deel van de gîte wordt gemeubileerd verkocht. Op het terrein kunnen 2 bouwkavels gecreëerd worden, ieder met een helder uitzicht en een optimale belichting (onder voorbehoud van toestemming). Overgedragen informatie is onder voorbehoud van fouten en niet contractueel. Deze aankondiging vormt geen commercieel aanbod.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 550.000
Kadastraal Inkomen
€ 505
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
4228 m2
Bewoonbare oppervlakte
483 m2
Referentie
L7FC5ORADIFD
EPC Waarde
187 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2024040518345
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€550.000 / ERA Realim
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com