Kaart

4870 Trooz Huis Te Koop
5 slaapkamers

Deze woning in Trooz is ideaal voor investeerders of mensen die hun eerste huis kopen. Het ligt in het centrum van Trooz, met lokale winkels zoals een bakkerij of apotheek in de buurt. De grote supermarkt in Chaudfontaine en het winkelcentrum in Fléron zijn beide slechts enkele minuten rijden. Bushaltes naar Chênée of Liège en basisscholen liggen op loopafstand van de woning.

Deze woning, met twee slaapkamers en een tuin, heeft schade opgelopen tijdens de overstromingen in de zomer van 2021. Alleen de begane grond is getroffen en de muren zijn al schoongemaakt en gedroogd. De woning wacht alleen nog op uw persoonlijke touch om haar glans terug te krijgen.

Op de eerste verdieping vindt u een grote open ruimte met een volledig uitgeruste keuken en een woonkamer die toegang geeft tot de buitenruimte. Deze bestaat uit een overdekte patio en een kleine tuin - perfect om het hele jaar door buiten te genieten. De tweede verdieping heeft twee slaapkamers.

Wat betreft technische aspecten, het huis heeft dubbele beglazing en het dak is in goede staat. Kom deze woning in de vallei met ons bezoeken; het is een geweldige investeringsmogelijkheid of optie voor een eerste aankoop.

Let op: de opgegeven afmetingen zijn indicatief en niet bindend.

* * *

Maison idéale pour investissement ou 1er achat à Trooz
Située au centre de Trooz, la maison dispose, à proximité, de commerces locaux tels que boulangerie ou pharmacie.
Chaudfontaine, avec sa grande surface, se trouve à quelques minutes en voiture tout comme le centre de Fléron où vous trouverez tout type de commerces.
Les lignes de bus menant vers Chênée ou Liège sont à distance de marche de l’habitation tout comme des écoles fondamentales.
Maison bel étage 2 chambres avec jardin à Trooz
Sinistrée durant les inondations de l’été 2021, la maison n’attend que votre touche personnelle pour retrouver tout son éclat.
Seul le rez-de-chaussée a été touché par le sinistre. Les murs y ont été décapés et séchés.
Le 1er étage se compose d’un bel espace ouvert comprenant la cuisine équipée et le séjour donnant accès à l’espace extérieur qui est formé par une cour couverte et un petit jardin. Idéal pour profiter de l’extérieur en toute saison.
Le second étage accueille 2 chambres.
Point de vue technique, double vitrage et toiture en ordre sont de la partie.
Venez visiter avec nous cette maison dans la vallée qui représente une belle opportunité d’investissement ou de 1er achat.
Les dimensions sont données à titre indicatif et sont non-contractuelles

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 89.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
5942
Referentie
DTTIJNUMX47H
Makelaar Code
5942
EPC Waarde
323 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20141203021731
Prijs Geschiedenis
06 Oct 2023
€89.000 / C21 Immo Effertz
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com