Home Te Koop Huis 2300 Turnhout
Graatakker 132
Kaart

Graatakker 132

2300 Turnhout Huis Te Koop
219 m² wonen
265 m² perceel

Op zoek naar een ruime, comfortabele woning op een centrale locatie? Deze karakteristieke stadswoning heeft het allemaal! Met vijf slaapkamers, een royale woonkamer en keuken, plus een sfeervolle tuin, is dit de perfecte plek om tot rust te komen.

Als u binnenkomt, wordt u begroet door een ruime inkomhal met gastentoilet en garderobe. De royale woonkamer beschikt over een zit- en eetruimte en biedt directe toegang tot de tuin. De keuken, die ook toegang geeft tot zowel de kelder als de tuin, is ideaal voor gezellige familiediners of feestjes.

De charmante stadstuin heeft een gezellig terras en een mooi grasveld, de ideale plek om van het buitenleven te genieten.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping waar nog twee slaapkamers en een zolder met bergruimte zich bevinden.

Qua locatie is deze woning ideaal gelegen, net binnen de ring, met snelle verbindingen naar alle belangrijke invalswegen. Bovendien is het op loopafstand van het centrum met de grote markt en diverse winkelstraten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar alles wat deze woning te bieden heeft? Neem dan snel contact op met ERA NOORD op telefoonnummer 03 14 81 91 voor een afspraak.

* * *

Graatakker 132 - 2300 Turnhout - Op zoek naar de perfecte combinatie van ruimte, comfort en centrale ligging? Deze karaktervolle stadswoning biedt het allemaal! Met 5 slaapkamers, een royale woonkamer en keuken, plus een charmante tuin, is dit de ideale plek om thuis te komen.

Troeven:
Indeling:
Bij binnenkomst verwelkomt een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire u. De woonkamer biedt zowel zit- als eetruimte en geeft toegang tot de tuin. De keuken geeft toegang tot zowel de kelder als de tuin.

De stadstuin is sfeervol aangelegd met terras en grasperk.

Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar nog 2 slaapkamers en een zolder met berging zijn.

De ligging is ideaal, net binnen de ring, met goede verbindingen naar de invalswegen en op loopafstand van de grote markt en winkelstraten.

Benieuwd naar alles wat deze woning te bieden heeft?
Maak snel een afspraak met ERA NOORD via 03 14 81 91!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 736
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1956
Grond oppervlakte
265 m2
Bewoonbare oppervlakte
219 m2
Referentie
-PF562W61HM8
EPC Waarde
226 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240319-0003181863-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€299.000 / ERA WoonGoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com