Home Te Koop Huis 2300 Turnhout
Schepersstraat 15
Kaart

Schepersstraat 15

2300 Turnhout Huis Te Koop
176 m² wonen
2 slaapkamers

Gelegen in een serene omgeving van Turnhout, op slechts 25 minuten afstand van zowel Eindhoven (NL) als Antwerpen, bevindt zich deze prachtige woning op een zonovergoten perceel van ongeveer 1000m².

Bij binnenkomst wordt u direct getroffen door de charme van deze woning. De royale entreehal heeft een toilet en biedt voldoende ruimte om jassen op te hangen. De woonkamer baadt in sfeervolle gezelligheid, waarbij het uitzicht op de achtertuin zeker niet onopgemerkt zal blijven. De veranda, gelegen aan de achterzijde van de woning, is de perfecte plek om te ontspannen tijdens de tussenseizoenen. De keuken, gesitueerd tussen de woonkamer en de veranda, is voorzien van alle moderne gemakken.

De slaapverdieping, bereikbaar vanuit de entreehal, beschikt over twee ruime slaapkamers en een functionele badkamer, uitgerust met een douche en wastafel, ingebouwd in een praktisch meubel. De interne garage, toegankelijk via de entreehal, heeft een automatische roldeur. Aan de achterzijde treft u een handige bergruimte die als wasruimte dient. Er is ook een ruime hobbyruimte/mancave die voor vele doeleinden kan worden gebruikt.

Buiten vindt u prachtig aangelegde terrassen, een recent aangelegde tuin en als klap op de vuurpijl een schitterende tuinlounge met extra ruime berging.

De belangrijkste pluspunten van deze woning zijn de aangelegde en afgesloten tuin, het fraaie bijgebouw, de grote zolder die na afwerking en installatie van een vaste trap als extra woonvolume kan worden gebruikt en de rustige, centrale ligging.

* * *

Schepersstraat 15 - 2300 Turnhout - In een bijzonder rustig deel van Turnhout op 25 minuten van zowel Eindhoven (NL) als Antwerpen vindt u deze fraaie woning terug op een zonnig perceel van ca. 1000m²

Bij het binnenkomen ziet u reeds dat deze woning uitstraling heeft. Een ruime inkomhal met toilet en voldoende plaats voor de jassen te hangen. De woonkamer straalt een en al gezelligheid uit. Het uitzicht naar de achtertuin is ook bijzonder mooi en in de achtergelegen veranda is het in de tussenseizoenen aangenaam vertoeven. De keuken is gelegen tussen de woonkamer en de veranda en is voorzien van alle gemakken.

De slaapverdieping is te bereiken vanuit de inkomhal en voorziet 2 ruime slaapkamers alsook een gemakkelijke badkamer. Deze laatste heeft een douche alsook een wastafel in een praktisch meubel. De inpandige garage bereikt u ook via de inkomhal en heeft een automatische rolpoort. De achtergelegen bergplaats is zeer handig en doet dienst als wasruimte. Een zeer grote hobbyruimte/ mancave kan voor vele doelen dienen.

Buitengebeuren
Mooie terrassen, een recent aangelegde tuin en als kers op de taart is er een mooie tuinlounge geplaatst met extra ruime berging.

+++Pluspunten+++
+aangelegde en afgesloten tuin
+fraai bijgebouw
+grote zolder die mits afwerking en het plaatsen van een vaste trap dienst kan doen als extra woonvolume
+mooie rustige en centrale ligging

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
176 m2
Referentie
D7DBCOS5S74S
Makelaar Code
976-5922668
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€425.000 / C21 Echo Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com