Home Huis 2300 Turnhout
Pieter de Nefstraat 25
Kaart

Pieter de Nefstraat 25

2300 Turnhout Huis
165 m² wonen
152 m² perceel
4 slaapkamers
€329.000

Bij het betreden van deze charmante stadswoning worden we meteen betoverd door de authentieke elementen zoals de originele cementvloer en de prachtige houten trap. Deze ruime woning, perfect voor een gezin, kent een uiterst gunstige ligging: vlakbij het stadscentrum met scholen, de Turnova site en tal van winkels als Albert Heijn, Action, een bakker en slager op een steenworp afstand.

De elektriciteit in de woning is volledig oké en het EPC ligt met 405 dicht bij een D-label. Als kers op de taart zou het isoleren van het platte dak het huis zelfs een C-label opleveren. Verder is er een gas condensatieketel aanwezig voor de centrale verwarming.

Binnen de woning valt de aangename, lichte woonkamer op met zijn originele houten plankenvloer. Zowel de keuken als de badkamer hebben een recente vloer die naadloos aansluit bij de stijl van het huis. Achter de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken en een toilet. De woning beschikt verder over een mooie stadstuin.

Op de bovenverdiepingen bevinden zich vier ruime slaapkamers, allemaal voorzien van een houten plankenvloer. De moderne badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche.

Wilt u stijl en ruimte in het stadscentrum combineren? Dan is dit misschien wel uw droomhuis! De woning is niet gelegen in een overstromingsgebied. Meer details en de volledige indeling zijn te vinden op www.bols.be.

Aangezien er een informatieplicht in aanvraag is, kan de P-score A en G-score A nog worden bijgesteld.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Pieter de Nefstraat 25 - 2300 Turnhout - Bij binnenkomst van deze charmante stadswoning valt ons oog al direct op de mooie authentieke elementen, waaronder: de originele cementvloer en de prachtige houten trap! Deze ruime gezinswoning is zeer gunstig gelegen, op een paar stappen van de markt, vlakbij school, de Turnova site met verscheidene winkels, zoals Albert Heijn, Action, bakker, slager...ELEKTRICITEIT is conform. Het EPC zit zo dicht bij een D - label (405) ! : Indien u het platte dak isoleert, haalt u zelfs een C-label ! CV op gas (condensatieketel). De aangename en lichte woonkamer heeft een originele houten plankenvloer. In de keuken en de badkamer ligt een recentere vloer die perfect in lijn is met de stijl van de woning. Achter de keuken is nog een ruime bijkeuken en een toiilet. Een aangename stadstuin maakt het gelijkvloers compleet. Op de verdiepingen vinden we telkens 2 ruime slaapkamers. In totaal dus 4 ruime slaapkamers, met houten plankenvloer. De badkamer is modern en heeft een ruime inloopdouche. Plannen met volledige indeling te raadplegen op www.bols.be. Stijlvol en ruim wonen in het stadscentrum? Dit wordt dan misschien wel jouw plekje! Niet gelegen in een overstromingsgebied. P-score: A - G-score: A - Informatieplicht in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
152 m2
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
-1-R9ZVWL1X4
Makelaar Code
19830
EPC Waarde
405 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€329.000 / Makelaarskantoor Peter Bols
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com