Kaart

Schobbaard 4

2300 Turnhout Huis Te Koop
403 m² wonen
310 m² perceel
5 slaapkamers

Zoek je een unieke stadswoning in Turnhout, perfect voor een groot of samengesteld gezin? Met trots presenteren we deze prachtige woning met 5 slaapkamers en 2 badkamers, gelegen op een perceel van 310 m² in een rustige doodlopende straat nabij het stadscentrum. Met maar liefst 400 m² bewoonbare oppervlakte, afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, kom je hier zeker aan je trekken.

Via de lichte open inkomhal met vide, gastentoilet en toegang tot een bureauruimte betreed je de woning. De open leefruimte, met charmante parketvloer, bestaat uit een knusse zithoek, eetplaats met zicht op de tuin en volledig uitgeruste open keuken. Geniet van de centrale openhaard die beide ruimtes verbindt voor extra sfeer. Aan de keuken is er een praktische berging/wasplaats en een comfortabele gelijkvloerse badkamer met wastafel, ligbad en douche. Voor je auto is er een ruime garage met automatische sectionaalpoort.

Boven vind je 3 royale slaapkamers, inclusief masterbedroom verbonden aan een luxe badkamer. Een vierde kamer kan dienst doen als kinderkamer of bureau. Nog een verdieping hoger bieden twee extra kamers de mogelijkheid voor nog meer slaapplaatsen, speelruimte of hobbyruimte. Alles is bereikbaar via vaste trappen.

Buiten wacht een gezellig terras aan de keuken en eetkamer, en een stadstuin met een vrij uitzicht op het groen. Geniet van de rust en vrijheid met het gemak van een onderhoudsvriendelijke tuin.

Enkele extra troeven aan deze woning zijn het gunstige EPC (E-peil 80), ruime bewoonbare oppervlakte, zonnewering, inpandige garage en de kindvriendelijke ligging. Als je op zoek bent naar ruimte, comfort en kwaliteit binnen de stad, dan is dit vastgoed zeker een bezichtiging waard.

* * *

Schobbaard 4 - 2300 Turnhout - Unieke stadswoning met 5 slaapkamers en 2 badkamers op perceel van 310 m² in doodlopende straat
Deze prachtige gezinswoning met kwaliteitsvolle materialen bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Turnhout in een recente, doodlopende straat. Met een bewoonbare oppervlakte van 400 m², 5 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, wasplaats en 2 bureauruimtes is deze woning perfect voor een groot of nieuw samengesteld gezin!

Indeling:

Gelijkvloers:
Vanuit een lichtovergoten, open inkomhal met vide en gastentoilet betreedt u de woning. Deze geeft aan uw rechterzijde toegang tot het gelijkvloerse bureau. Deze kamer op parket werd voorzien van ingemaakte kasten en kan ook perfect dienst doen als gelijkvloerse slaapkamer. Zowel de inkomhal en het bureau staan in verbinding met de open leefruimte op parket. Deze royale leefkamer is opgedeeld in een gezellige zithoek, eetkamer met uitzicht op de tuin en een volledig ingerichte open keuken, voorzien van alle modern comfort. Zowel de zit- als eethoek genieten van een centrale openhaard die de ruimte extra gezellig maakt. Aansluitend aan de keuken treft u een praktische koele berging/wasplaats. Daarnaast een gelijkvloerse badkamer met wastafel, ligbad en douche. Finaal vindt u gelijkvloers ook een ruime garage met automatische sectionaalpoort.

Eerste verdieping:
Op de verdieping kan u 3 royale slaapkamers op parket vinden. De masterbedroom staat rechtstreeks in verbinding met de badkamer die voorzien is van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Verder op deze verdieping een vierde kamer die dienst kan doen als kinderkamer, bureau, ... .

Tweede verdieping:
Ook op de tweede verdieping, te bereiken met een vaste trap, vindt u nog twee ruime kamers op parket van elk 24 m². Deze kunnen perfect dienst doen als slaapkamer vier en vijf, maar ook polyvalent ingevuld worden als hobbyruimte.

Terras en tuin:
Achteraan de woning vindt u een gezellige stadstuin met vrij zicht achteraan en een comfortabel terras aan de keuken en eetkamer. U geniet hier van het onderhoudscomfort van een stadstuin, maar met alle troeven van het groen en de rust.

Bijzonderheden:
* Gunstig EPC (E-peil 80)
* Ruime bewoonbare oppervlakte (403 m²)
* Zonnewering
* Inpandige garage
* Rustige ligging in kindvriendelijke, doodlopende straat Documenten Indelingsplan Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 535.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2009
Grond oppervlakte
310 m2
Bewoonbare oppervlakte
403 m2
Referentie
JR3X70A5M9ZB
Makelaar Code
04/15667
EPC Waarde
94 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20220131-0002535320-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€535.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com