Home Te Koop Huis 2300 Turnhout
Zandstraat 59
Kaart

Zandstraat 59

2300 Turnhout Huis Te Koop
95 m² wonen
73 m² perceel
8 slaapkamers

Zandstraat 59 - 2300 Turnhout - Verrassend ruim, helemaal in orde en gerenoveerd met tijdloze materialen, dat is dit fijne huis vlakbij Turnhout centrum in een notendop. De zuidoostgerichte koer wordt jouw nieuwe hotspot deze zomer, jij hoeft enkel nog je barbecue te verhuizen.
Vanop straat doet niets vermoeden dat er achter dit charmante rode bakstenen geveltje op nummer 59 zoveel plaats schuilgaat. Je stapt er binnen in de inkomhal, waar je een apart gastentoilet en een ingemaakte kast hebt. Van hieruit wandel je rechts de leefruimte binnen, die een mooie strakke doorlopende XL-tegel heeft. Je hebt hier plaats voor een ruime zithoek en een eettafel, met zicht op de zonnige, zuidwestgerichte koer achteraan en de open keuken.
Licht , ruimte en een topterras
De keuken is met z’n kasten in donkerbruin fineer en wit werkblad warm én tijdloos, met alles erop en eraan. Zo heb je hier een gasvuur, een dampkap, een spoelbak, koelkast en heel wat kastruimte. Je kookt hier met zicht op de koer achteraan, die is beklinkerd en met z’n 20 m² de perfecte plek is voor zomerse barbecues, apero’s in de avondzon of ravottende kids. Extra handig ook is de servitudeweg achteraan, waardoor je makkelijk met je fietsen of vuilbakken weg kunt.
Via de trap - met vasttapijt dat het geluid goed dempt - ga je naar het eerste, waar je drie slaapkamers op een doorlopende laminaatvloer en een badkamer hebt. De master bedroom bevindt zich achteraan, de twee andere kamers aan de voorzijde. Aan licht geen gebrek hier, dankzij de grote veluxen. De badkamer bevindt zich centraal tussen de kamers, en is betegeld, met een douchecabine, een hangtoilet, lavabo met spiegel en hangmeubel en aansluiting voor je wasmachine en droogkast. Met de ruime zolder op de tweede verdieping kun je nog heel wat kanten uit: speelplek deluxe voor je kinderen, gastenkamer-in-spe of thuiswerkplek?
Vlakbij Turnhout centrum, met alles in de buurt Je woont hier niet veraf van Turnhout centrum, met zowat alles wat je nodig hebt op wandelafstand. Het station is vlakbij, net als de Grote Markt, de Gasthuisstraat, openbaar vervoer en heel wat winkels.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 254.000
Kadastraal Inkomen
€ 540
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
73 m2
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
2J2Z8Y9VY2L-
Makelaar Code
12534
EPC Waarde
138 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231228-0003093789-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Info aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€254.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com