Kaart

Oude Dijk 25

2300 Turnhout Huis Te Koop
239 m² wonen
4 slaapkamers

Oude Dijk 25 - 2300 Turnhout - Instapklare, gerenoveerde en centraal gelegen ruime gezinswoning aan de rand van Turnhout.
Welkom in deze veelzijdige woning!

Indeling

Ruime inkomhal met vestiaire. Woonkamer met airconditioning en geïntegreerde eetplaats die op haar beurt naadloos aansluit op de keuken. Naast de woonkamer ligt een hobbykamer die als extra slaapkamer gebruikt kan worden. Deze extra kamer is ook vanuit de inkomhal te bereiken. De leefkeuken is een echt pareltje, hier is het pas gezellig vertoeven! Mooi ingericht en voorzien van alle apparatuur en voldoende plaats om met het gezin aan tafel te gaan. De gang heeft een toilet en aan de andere zijde de gelijkvloerse badkamer met douche in bad en een wastafel in een fraai meubel. De grote bergplaats is een grote troef. Het achterterras is makkelijk te bereiken zowel via de carport of via de bergruimte.

Verdieping
Met de vaste trap in de inkomhal komt u tot op de overloop van de slaapverdieping. Hier grenzen de 2 ruime slaapkamers alsook de kinderkamer aan. De badkamer op deze verdieping heeft een royaal hoekbad, een toilet en een wastafel. Op de slaapverdieping is ook een praktische wasruimte voorzien.

Buitengebeuren
Het achterterras/ achtertuin is voorzien van kunstgras dus makkelijk in onderhoud! Links van de woning is een ruime bergplaats waar fietsen en andere zaken gestald kunnen worden. Rechts van de woning is een carport en parkeren kan ook voor de woning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
239 m2
Referentie
3U7JBV8U0LRV
Makelaar Code
976-5940553
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€399.000 / C21 Echo Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com