Home Te Koop Huis 2300 Turnhout
Maria van Hongarijestraat 16



immo Kaart

Maria van Hongarijestraat 16, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout
209 m² wonen
487 m² perceel
4 slaapkamers

Maria van Hongarijestraat 16 - 2300 Turnhout - Ideale woning met prachtig aangelegde tuin en stijlvolle afwerking



Instapklare stadswoning met mooi aangelegde tuin, gelegen nabij het centrum. Het pand verkeert in zeer goede staat van onderhoud en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een bureauruimte, een leefruimte met aansluitend de keuken, alsook een gastentoilet, een berging en toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en de badkamer. Daarnaast nog een afgewerkte zolderverdieping.


Locatie:

Rustig maar toch centraal gelegen en u geniet hier van een vredige omgeving met alle gemakken van het stadsleven binnen handbereik.
Omschrijving:

Gelijkvloers:


Ontdek deze prachtige woning met een uitnodigende inkomhal die baadt in natuurlijk licht. Op de begane grond leidt de inkomhal naar de gezellige leefruimte en aparte bureauruimte, beide op parketvloeren. De leefruimte is voorzien van een ruime boekenkast en een sfeervolle openhaard. Grote glaspartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De keuken, in blauwe tinten, biedt een scala aan moderne voorzieningen, inclusief een vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, ingebouwde friteuse, gasfornuis, dampkap, microgolf en een Amerikaanse ijskast, allemaal afgewerkt met hoogwaardige blauwe steen. Een douchekamer met wasmachineaansluiting en regenwaterpomp completeert deze verdieping.



Eerste verdieping:


Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer, uitgerust met een verfrissende douche, een toilet en een wastafel. Daarnaast biedt deze verdieping drie slaapkamers, elk met unieke afmetingen en kenmerken, waardoor er voor iedereen een perfecte plek is om tot rust te komen. De slaapkamer met zicht op de tuin is voorzien van handige elektrische rolluiken.



Tweede verdieping:


De tweede verdieping is met zorg omgetoverd tot een prachtige vierde slaapkamer, waar comfort en functionaliteit samenkomen. Hier vindt u voldoende opbergruimte om uw spullen netjes en georganiseerd te houden, zodat u zich volledig kunt ontspannen in uw eigen privéruimte.



Tuin:


De zuidoost georiënteerde tuin is een waar paradijs, waar u kunt genieten van rust te nabij van het centrum van Turnhout. Een sfeervolle vijver voegt een vleugje rust toe aan de omgeving, terwijl de aparte zitplaatsen uitnodigen tot ontspanning en gezelligheid. Bovendien bieden twee tuinhuizen praktische opslagruimte voor al uw tuinbenodigdheden, waardoor uw buitenruimte netjes en opgeruimd blijft.



Extra:

- Instapklaar

- Prachtige tuin

- Vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Grond oppervlakte
487 m2
Bewoonbare oppervlakte
209 m2
Referentie
J21DSPINJEML
Makelaar Code
46841
EPC Waarde
335 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
27 Apr 2024
€419.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com