Home Te Koop Huis 2300 Turnhout
Steenweg op Merksplas 42-42-



immo Kaart

Steenweg op Merksplas 42-42-, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout
750 m² wonen
23065 m² perceel
5 slaapkamers
€1.690.000
Lening simuleren

Steenweg op Merksplas 42-42- - 2300 Turnhout - Uitzonderlijk stijlvol landgoed op ca. 2,5 ha te Turnhout
Uitzonderlijk stijlvol landgoed op ca. 2,5 ha gelegen op een steenworp van het centrum van Turnhout. Prachtige inkomhal, riant salon, bibliotheek, uitgeruste keuken, standingvolle eetkamer, royale mastersuite met dressing en luxueuze badkamer, 3 ruime bijkomende slaapkamers met extra badkamer, zolder, volwaardig bijgebouw, tuin met grote terrassen en vijverpartij.

Dit domein werd in zijn huidige vorm gebracht in 1992 door de gerenommeerde aannemer Borgmans. In 2004 werd het interieur grondig herwerkt door Van der Voort Interiors en de tuin is geheel opnieuw herschapen door Garden design and Landscaping.

Entrée: Het domein beschikt over een prachtige inkompoort met lange oprijlaan. Rechts bevindt zich de hoofdvilla en aan de linkerzijde treffen we de volwaardige conciërgewoning met stallingsmogelijkheden voor 2 wagens.

Gelijkvloers:

De inkomhal van de villa geeft onmiddellijk weer welke sfeer we mogen verwachten in de rest van deze uitzonderlijke woning. De hoge plafonds, de schitterende natuurstenen vloeren en de prachtige lijnen zorgen voor een tijdloze elegantie. Voor ons bevindt zich de logia met doorkijk naar de gestilleerde tuin. Aan de linkerzijde treffen we het royale salon, schitterend gestoffeerd met eveneens een klassieke haardpartij. Rechts van de inkomhal bevindt zich het kantoor of bibliotheek voorzien van zeldzaam mooie parketvloer, haardvuur, lambrizeringen en inbouwkasten. Via de gang vooraan komen we langs de trap naar de eerste verdieping maar we lopen eerst even door naar de leefkeuken die baadt in de warme kleuren en materialen. Kookliefhebbers kunnen zich uitleven aan het semi-professionele gasvuur. Aansluitend bevindt zich een pantry met inloop voorraadkast. De majestueuze eetkamer bevindt zich achteraan de villa met zicht op het immense terras. We treffen nog een bijkeuken met wasvoorzieningen aan alsook een mooie kelder, ideaal voor het bewaren van wijn.

Eerste verdieping:

De villa beschikt over een schitterende masterbedroom die meer omschreven kan worden als een suite. De aansluitende badkamer is zeer verfijnd van vormgeving en is voorzien van alle denkbare luxe. Verder is er nog een ruime gastenkamer met volwaardige badkamer alsook 2 extra slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Absolute topklasse en uniek in zijn soort
- Ligging is subliem
- Volwaardig bijgebouw
- Ongezien mooi tuinontwerp
- Stalletje voor het houden van hertjes, ....


Documenten Indelingsplan hoofdgebouw Indelingsplan concierge Energie Prestatie Certificaat EPC Bijgebouw Kadastraal plan Watertoets 846B Watertoets 846A Bodemattest 846/A Bodemattest 846/B Bodemattest 710/B Bodemattest 690/B Bodemattest 690/C

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.690.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
23065 m2
Bewoonbare oppervlakte
750 m2
Referentie
U1VTCYBJXN2G
Makelaar Code
04/15310
EPC Waarde
283 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230627-0002929306-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Parkgebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
05 May 2024
€1.690.000 / Hillewaere Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com