Home Te Koop Huis 2360 Turnhout
Residentie De Priorij



immo Kaart

Residentie De Priorij , 2360 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Residentie De Priorij - 2360 Turnhout - Residentie De Priorij, in het voormalige Helig Graf-klooster bestaat uit 14 appartementen verdeeld over 3 blokken. De oppervlaktes hiervan variëren van 66 m² tot 289 m². Allen gesitueerd rond een mooie groene patio met gemeenschappelijke binnentuin en eigen fietsenstalling.

Ligging: Het kloostercomplex is gelegen binnen de Ring, in de onmiddelijke nabijheid van scholen, supermarkten, winkels en openbaar vervoer. Dit bijzondere project ligt op wandelafstand van de gezellige Grote Markt van Turnhout, een bruisende centrum stad.


Beschrijving: Dit unieke renovatieproject bestaat uit 14 karaktervolle appartementen, voorzien van een duurzame en een hoogwaardige afwerking. De appartementen hebben oppervlaktes van 66m² tot 289m².Enkele appartementen beschikken over een privatieve tuin of terras. Zij worden volledig ingericht met kwaliteitsvolle en luxueuze materialen gekozen door een binnenhuisarchitecte. Bijzonder en uniek wonen!

Ondergrondse kelderberging zijn apart en naar keuze aan te kopen. Een gemeenschappelijke fietsenstalling wordt voorzien .

De twee laatste appartementen werden ondertussen volledig opgeschilderd en luxueus afgewerkt met zeer degelijke materialen en zijn werkelijk instapklaar!
Verkoop onder de wet Breyne. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr Reeds 90% verkocht!!!


Maak een afspraak via 014/73.38.82 of via info@heylenvastgoed.be voor een toelichting van dit unieke project!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
G2M0L2AYHLMT
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com