Home Te Koop Huis 2360 Turnhout
Woonerf De Pastorij



immo Kaart

Woonerf De Pastorij , 2360 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Woonerf De Pastorij - 2360 Turnhout - Woonerf De Pastorij, gelegen in het hart van Turnhout bestaat uit 2 wooneenheden met in totaal 14 appartementen voorzien van tuin of terras en gemeenschappelijke binnentuin. oppervlaktes variëren van 61m² tot 209m². Een uniek nieuwbouwproject in de voormalige muziekschool waarbij men gebruik maakt van duurzame en hoogwaardige materialen en toch de authenticiteit kan bewaren.

Ligging: Woonerf De Pastorij, gelegen in het hart van Turnhout op wandelafstand van de winkelstraat en de bruisende Grote Markt. Openbaar vervoer en het station bevinden zich in de nabije omgeving. Ideaal gesitueerd op een uiterst rustige ligging en omgeving doch pal in het centrum.

Beschrijving: Dit unieke nieuwbouwproject in de voormalige muziekschool, met authentieke materialen en karakteristieke elementen, bestaat uit 2 wooneenheden. Blok A in de oude pastorij, Blok B in de voormalige muziekschool waarbij men gebruik maakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De oppervlakte van deze 14 appartementen variëert van 61m² tot 209m² en sommige hiervan zijn voorzien van een privatief terras of tuin. Tevens wordt er een gemeenschappelijke binnentuin voorzien waar men ook de fietsenstalling treft. Ondergrondse kelderbergingen worden aangeboden maar zijn niet verplicht aan te kopen.

Er is geen lift aanwezig waardoor de maandelijkse lasten lager zijn dan gemiddeld.

Verkoop onder Wet Breyne. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr

Maak een afspraak op ons kantoor via 014/73 38 82 of via info@heylenvastgoed.be voor meer info

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
WGXNBCATXX2M
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com