Home Te Koop Huis 3631 Uikhoven
Sint Antoniusstraat 15
Kaart

Sint Antoniusstraat 15

3631 Uikhoven Huis Te Koop
225 m² wonen
1.000 m² perceel

Deze charmante, vrijstaande woning ligt in het groene Uikhoven, een deelgemeente van Maasmechelen, vlakbij de Maas. Deze locatie biedt de perfecte mix van rust, natuur en bereikbaarheid. Hier kunt u genieten van wandelingen langs de Maas, kajaktochten, winkelen in Maasmechelen Village en heerlijk eten en drinken in de talrijke horecagelegenheden.

De woning heeft een totale oppervlakte van ongeveer 10 are en biedt veel potentieel. Met wat renovatiewerk kan deze woning uw droomhuis worden. De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning en leidt naar de inkomhal. Rechts vindt u de gezellige woonkamer en links de ruime keuken met voldoende ruimte voor een uitgeruste keuken met kookeiland. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de veranda, met uitzicht op de tuin en twee bergruimtes. Een van deze ruimtes kan eventueel omgetoverd worden tot een kantoor of een andere functionele ruimte. Op de benedenverdieping is er ook een apart toilet en badkamer.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers en een derde toilet, bereikbaar via de nachthal.

Buiten is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's in de garage, onder de carport of op de oprit. De tuin, zichtbaar vanuit de keuken en veranda, is aangelegd met klinkers en gazon, ideaal voor kinderen om te spelen of huisdieren om rond te rennen. Verder naar achteren is er nog een groot stuk tuin dat u naar eigen wens kunt inrichten.

Ziet u zichzelf wonen in het gezellige Uikhoven? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

* * *

Sint Antoniusstraat 15 - 3631 Uikhoven - Gelegen in het groene Uikhoven, vlakbij de Maas vindt u op de Sint Antoniusstraat deze leuke, vrijstaande woning. Uikhoven is een deelgemeente van Maasmechelen en een toplocatie voor wie opzoek is naar een combinatie van rust, natuur en toch een vlotte bereikbaarheid. Samen genieten van een wandeling langs de Maas, een avontuurlijke kajaktocht, een namiddagje shoppen in Maasmechelen Village of een lekker hapje en drankje in één van de vele horecazaken. Het kan allemaal! 

De woning heeft een totale oppervlakte van ongeveer 10 are. Mits wat opknapwerken kunt u deze woning met veel mogelijkheden omtoveren tot uw droomwoning. De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning, hiermee betreedt u de inkomhal. Aan uw rechterzijde heeft u toegang tot de leefruimte waar u gezellig kan vertoeven. Aan de linkerkant treft u de ruime keuken waar u zeker en vast voldoende plaats heeft voor een uitgeruste keuken met kookeiland. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de veranda, met uitzicht op de tuin en twee bergruimtes. Eén van de bergruimtes kan eventueel omgetoverd worden tot een bureau of een andere soort ruimte. Op het onderverdiep is er tevens een apart toilet en badkamer voorzien. 

Wanneer u de trap naar boven neemt, komt u terecht in de nachthal. Welke toegang biedt tot vier slaapkamers en een derde toilet. 

Buiten is er plaats voor meerdere auto's welke geparkeerd kunnen worden in de garage, onder de carport of op de oprit zelf. Het eerste gedeelte van de tuin, zichtbaar vanuit de keuken en veranda, is aangelegd met klinkers en gazon. Een ideaal stukje waar de kinderen fijn kunnen spelen of de huisdieren zich kunnen uitleven onder een toeziend oog. Verder naar achter bevindt zich ook een aanzienlijk stuk tuin. Deze kan u volledig naar eigen behoeven benutten. 

| BIJZONDERHEDEN |

Gelegen in een groen gebied, vlakbij de Maas met vlotte bereikbaarheid
Ruime gezinswoning met veel potentie
Grote, groene tuin met voldoende parkeergelegenheid


Ziet u zichzelf wonen in het gezellig Uikhoven? Heeft u nog vragen? Contacteer ons dan snel via het nummer 089 23 44 22 of per mail via [email protected]!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.500
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1.000 m2
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
5PTSLZ54GT3T
EPC Waarde
532 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20221012-0002695191-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Effectief overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€229.500 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com