Home Te Koop Huis 9910 Ursel
Tramstraat 1
Kaart

Tramstraat 1

9910 Ursel Huis Te Koop
1380 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een ruime, comfortabele woning met een vleugje luxe? Ontdek deze prachtig onderhouden woning in het sfeervolle Ursel. Gebouwd in 2001 op een perceel van 1380 m², geniet deze woning van een gunstige EPC-waarde van 235 kWh/m², wat neerkomt op een energielabel C.

De woning omvat drie slaapkamers, een garage en een ruime tuin - ideaal voor een gezin. Dankzij de oostelijke oriëntatie baadt de tuin in de ochtend- en middagzon, terwijl er ook 's avonds zonnige plekken zijn. De tuin is ruim genoeg voor zowel kinderspel als volwassen ontspanning. Bovendien zijn er drie parkeerplaatsen beschikbaar.

Binnen vind je een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. De drie slaapkamers bieden genoeg ruimte voor het hele gezin, terwijl de garage extra opslagruimte en een parkeerplek voor een voertuig biedt.

De ligging in Ursel is perfect, met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Voor de actieve buitenmens zijn er talrijke wandel- en fietspaden in de buurt.

De woning is tot in de kleinste details verzorgd en biedt alle luxe en comfort, waaronder een centraal stofzuigsysteem en een prachtig aangelegde tuin. De indeling omvat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime woon- en eetkamer, een volledig ingerichte keuken, een berging en een geïntegreerde garage op het gelijkvloers. De verdieping heeft een nachthal, apart toilet, drie slaapkamers en een badkamer. Een handig tuinhuis is een extra troef.

Kortom, deze woning biedt alles voor een comfortabel en ruim gezinsleven. Met zijn prachtige tuin, garage en drie slaapkamers is dit de perfecte plek om je thuis te voelen.

* * *

Tramstraat 1 - 9910 Ursel - Deze prachtig onderhouden en luxueus afgewerkte woning in het gezellige Ursel is de perfecte woning voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. Gebouwd in 2001, beschikt deze woning over een perceeloppervlakte van 1380 m² en een gunstige EPC-waarde van 235 kWh/m², wat resulteert in een energielabel C. Met 3 slaapkamers, een garage en een ruime tuin, is dit de ideale plek voor een gezin om te wonen.

De woning heeft een oriëntatie op het oosten, waardoor de tuin de hele ochtend en middag zon krijgt. Tevens in de avond voorziet de tuin in mooie zongebieden. De tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te ontspannen. Daarnaast zijn er ook 3 parkeerplaatsen, wat handig is voor het ontvangen van gasten of klanten.

Binnenin de woning vind je een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. De 3 slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het hele gezin. De garage biedt extra opslagruimte en er is ook een garageplaats voor een voertuig.

De ligging van de woning in Ursel is ideaal, ... in de doodlopende straat en nabij winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Daarnaast zijn er ook tal van wandel- en fietspaden in de buurt, ideaal voor liefhebbers van buitenactiviteiten.

De woning is tot in de puntjes onderhouden en voorzien van alle luxe en comfort (mede door onder andere het centraal stofzuigsysteem, de prachtig aangelegde tuin, ...).

De indeling:
Gelijkvloers voorzien van inkomhall met vestiaire en gastentoilet, ruime zitplaats met eetplaats, volledig ingerichte keuken, berging en geïntegreerde garage.
De verdieping voorziet in een nachthall, apart toilet, drie slaapkamers en de badkamer.
Als extra troef is er het handige tuinhuis.

Kortom, deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ruim gezinsleven. Met zijn prachtige tuin, garage en 3 slaapkamers, is dit de perfecte plek om een thuis te creëren. Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 598.000
Kadastraal Inkomen
€ 934
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2001
Grond oppervlakte
1380 m2
Referentie
AAKJDWJ90-BD
Makelaar Code
FG/3939
EPC Waarde
235 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240325-0003188162-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€598.000 / Solvas Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com