Home Huis 8490 Varsenare
Gistelsteenweg 177
Kaart

Gistelsteenweg 177

8490 Varsenare Huis
182 m² wonen
474 m² perceel
4 slaapkamers
€285.000

In de buurt van het centrum van Varsenare, op slechts 2,5 km van Brugge, ligt deze solide burgerwoning op een toplocatie. Gebouwd in 1955 met sterke materialen zoals spouwmuren en betonnen gewelven, heeft deze woning al enkele renovaties ondergaan. Zo zijn er een nieuwe keuken, laminaatvloer, PVC schrijnwerk met super isolerende beglazing en rolluiken van 2019 en een nieuwe CV-brander van 2021 geïnstalleerd. Met wat extra opfris- of renovatiewerkzaamheden kan dit uw ideale woning worden!

De indeling van de woning is als volgt: op de begane grond bevindt zich een inkomhal, een lichte leefruimte met zithoek en eetplaats, een bijkeuken met diverse kasten, een kelder, een leefkeuken met eiland, een badkamer, een ruime wasplaats (voorheen garage) en de eerste slaapkamer. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, drie slaapkamers en een bergruimte. De ruime zolder biedt de mogelijkheid tot het creëren van extra kamers.

Buiten beschikt de woning over een praktische berging. De tuin, perfect op het zuidwesten gelegen, biedt een heerlijke plek om te ontspannen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor en naast de woning. Kortom, deze woning biedt enorm veel potentieel!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gistelsteenweg 177 - 8490 Varsenare - Woning Te koop Deze DEGELIJKE burgerwoning bevindt zich op een TOPLOCATIE nabij het centrum van Varsenare, dit op slechts 2,5km van Brugge!

Deze woning werd ZEER DEGELIJK GEBOUWD (o.m. spouwmuren en betonnen gewelven) in 1955, tevens werden enkele RENOVATIEWERKEN uitgevoerd o.m. nieuwe keuken, nieuwe laminaat, nieuw PVC schrijnwerk met super isolerende beglazing en rolluiken (2019), nieuwe CV-brander (2021).
Mits verdere opfrissings-/renovatiewerken wordt dit uw IDEALE THUIS!!

Op het gelijkvloers heeft u inkomhal, lichtrijke leefruimte met zithoek en eetplaats, bijkeuken met diverse kasten, kelder, leefkeuken met eiland, badkamer, ruime wasplaats (voorheen garage) en 1ste slaapkamer.
Op de 1ste verdieping heeft u een nachthal, 3 slaapkamers en bergruimte (ev. mogelijk om vaste trap te plaatsen naar zolderverdieping).
Ook heeft u de mogelijkheid om de ruime zolder nog in te richten tot extra kamers. Achteraan deze woning heeft u nog een praktische buitenberging.

De achterliggende tuin is perfect zuidwest gericht, ook heeft u extra parkeergelegenheid voor en naast deze woning.

VEEL POTENTIEEL!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
474 m2
Bewoonbare oppervlakte
182 m2
Referentie
3JZYBUN5HFUY
Makelaar Code
16040036
EPC Waarde
367 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231129-0003053328-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€285.000 / Meuleman Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com