Kaart

Legeweg 32

8490 Varsenare Huis Te Koop
270 m² wonen
512 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze prachtig gerenoveerde villa, gelegen in het groene en residentiële Varsenare. Deze woning straalt charme uit dankzij haar ruime indeling, hoogwaardige afwerking en energiezuinigheid (EPC-label A).

Op de benedenverdieping vind je een inkomhal met gastentoilet, een ruime en zonnige L-vormige woonkamer met sfeervolle houthaard en een volledig uitgeruste open keuken van Dovy. De keuken is voorzien van een kookplaat, ingebouwde dampkap, luxueus granieten werkblad, koelkast, microgolfoven, oven, dubbele spoelbak en vaatwasser. Verder is er een aangrenzende berging, een bureau aan de voorkant van het huis en een inpandige garage met automatische poort en wasmachine/droogkast aansluiting.

De bovenverdieping bestaat uit een ruime nachthal, een badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en toilet, en vier slaapkamers met de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te creëren.

Buiten geniet je van een ruime oprit, zijdelings zonneterras en een leuke, volledig omheinde tuin met kinderspeeltoestel en tuinberging.

Enkele extra voordelen van deze woning zijn de gewilde ligging met landelijke uitzichten, de zuidgeoriënteerde perceel, de ruime en logische indeling, de mogelijkheid tot vijf slaapkamers, een woonkamer met maatkasten, een moderne keuken en badkamer en de aanwezigheid van een waterontkalker. Bovendien is deze woning zeer energiezuinig met een uitstekende EPC-score van 77 kWh/m².

* * *

Legeweg 32 - 8490 Varsenare - Deze prachtige villa is zeer gunstig gelegen op een residentiële locatie in het groene Varsenare. De woning werd volledig gerenoveerd naar de huidige woonnormen en wensen (nieuwe keuken, badkamer met bad en inloopdouche, warmtepomp ...). De villa wordt gekenmerkt door haar ruime indeling, mooie afwerking en uiterst zuinig EPC-label A. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkom-/traphal met gastentoilet, ruime & zonnige L-vormige woonkamer met sfeervolle houthaard en volledige geïnstalleerde open keuken van Dovy (kookplaat, ingebouwde dampkap, luxewerkblad uit graniet, koelkast, microgolfoven, oven, dubbele spoelbak, vaatwasser), aanpalende berging, bureau vooraan de woning, inpandige garage met automatische poort en aansluiting wasmachine/droogkast. BOVENVERDIEPING: ruime nachthal, badkamer (ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator, toilet), 4 slaapkamers met mogelijkheid tot een 5de slaapkamer. BUITENOMGEVING: ruime oprit, zijdelings zonneterras, leuke volledig omheinde tuin met kinderspeeltoestel en tuinberging.

Extra troeven:
- gewilde ligging met landelijke verzichten
- uitstekend EPC (77 kWh/m²) = zeer energiezuinige woning
- zuidgeoriënteerd perceel
- ruime & logische indeling
- mogelijkheid tot 5 slaapkamers
- woonkamer met maatkasten
- eigentijdse keuken & badkamer
- waterontkalker aanwezig

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 619.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
512 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
M1RU76JKM2WM
Makelaar Code
BB/ADN/TK/1532
EPC Waarde
7700 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230622-0002921680-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€619.000 / Bricx Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com