Kaart

5020 Vedrin Huis
175 m² wonen
672 m² perceel
4 slaapkamers
€415.000

Ontdek deze nieuwe woning in Vedrin, gelegen in een rustige en nieuwe wijk, vlakbij alle benodigde faciliteiten. Deze 175 m² grote eigendom met drie gevels beschikt over vier slaapkamers, een badkamer, en een doucheruimte. Daarnaast heeft de woning een terras en een prachtige tuin.

Het huis is verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een gastentoilet, een ruime woonkamer met open keuken, een bijkeuken en twee parkeerplaatsen. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, waaronder een master bedroom met dressing en ensuite doucheruimte, en een aparte badkamer. De tweede verdieping biedt potentieel voor een extra slaapkamer en badkamer.

Deze woning is ontworpen met een moderne architectuur en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Daarnaast scoort het huis hoog op energie-efficiëntie dankzij optimale isolatie, vloerverwarming via een warmtepomp en enkelvoudige ventilatie. De voorlopige EPB-klasse is "A".

Let op: de verkoop van de grond valt onder een registratierecht van 12,5%, terwijl het gebouw onderworpen is aan 21% btw. Neem voor meer informatie contact op met L&P! Ook voor zoekmachine optimalisatie (SEO) is deze tekst helemaal klaar.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

VEDRIN - In een nieuwe, rustige wijk dicht bij alle voorzieningen, NIEUWE woning van 175 m² (4bed/1bath/1sdd) met 3 gevels, terras en mooie tuin. Verdeeld over 3 verdiepingen bestaat de begane grond uit een hal met toilet, een ruime woonkamer met open keuken, een bijkeuken en 2 parkeerplaatsen. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, waaronder een ouderslaapkamer met kleedkamer en doucheruimte, en een badkamer. De 2e verdieping kan worden verbouwd tot een extra slaapkamer en 1 badkamer. Het huis heeft een eigentijdse architectuur, hoogwaardige interieurafwerking en een hoog energieprestatieniveau (optimale isolatie, warmtepomp met vloerverwarming, single-flow ventilatie). Voorlopige EPB "A". De grond wordt verkocht met 12,5% registratierecht en de gebouwen zijn onderworpen aan 21% btw. Meer informatie bij L&P!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
672 m2
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
P06YPM3QPE7T
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€415.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com