Home Te Koop Huis 2431 Veerle
Veerledorp 20
Kaart

Veerledorp 20

2431 Veerle Huis Te Koop
202 m² wonen
767 m² perceel

Deze charmante woning met 5 slaapkamers, gelegen in het hart van Veerle (Laakdal), biedt een uitstekende verbinding met nabijgelegen gemeenten en ligt dichtbij de E313. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en horeca zijn op loopafstand te vinden.

De woning is ruim en licht, met een aantrekkelijke indeling. Via de hal betreedt u de woonkamer, die is uitgerust met een originele parketvloer en open haard. De keuken is functioneel en voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en spoelbak. Daarnaast is er een kantoorruimte aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer met een douche in het bad en een extra toilet. De woning heeft ook een kelder, terras en een prachtige tuin met een ruime garage.

De woning wordt verwarmd met stookolie en heeft een energieprestatiecertificaat van 475 kWh/m²/jaar. Het pand is onderhevig aan de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen vanaf 2023. Meer informatie hierover is te vinden op Vlaanderen.be. Wat betreft overstromingsgevoeligheid scoort het pand een P-score en G-score van klasse A.

* * *

Veerledorp 20 - 2431 Veerle - Charmante woning met 5 slpks. op ca. 767m².
Ligging: Gelegen in het centrum van Veerle (Laakdal). Zeer goede verbinding naar omliggende gemeentes en vlakbij de oprit E313. Scholen, winkels, openbaar vervoer, horeca, .... op wandelafstand.
Omschrijving: Deze charmante woning beschikt over zeer mooie ruimtes en geniet van veel lichtinval. Via de inkomhal hebben we toegang tot de woonkamer met originele parketvloer en open haard. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, dampkap en spoelbak. Naast de keuken is er nog een bureauruimte. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers en een badkamer met douche in bad en een extra toilet. Verder beschikt deze woning over een kelder, terras en een prachtige tuin met een ruime garage.

- CV op stookolie
- EPC: 475 kWh/m²/jaar
Wg, Vg, Gmo, GvKr, Gvv

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: Renovatieverplichting voor residentiële gebouwen vanaf 2023 | Vlaanderen.be “overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A ”

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
767 m2
Bewoonbare oppervlakte
202 m2
Referentie
QF-0D9F-I9M-
Makelaar Code
5911407
EPC Waarde
475 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€295.000 / De Groot & Celen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com