Home Te Koop Huis 3806 Velm
Schoorbroekstraat 18
Kaart

Schoorbroekstraat 18

3806 Velm Huis Te Koop
120 m² wonen
491002 m² perceel

Beschikbaar zijn twee Eigentijdse BEN-huizen, beide met een moderne indeling. De begane grond bestaat uit een entreehal, een vast trap naar boven, een toilet, een leefruimte verdeeld in zit- en eetgedeelte, een open keuken en een berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één met een inloopkast, en een badkamer voorzien van een ligbad, toilet, enkele wastafel en een bergruimte. Elke woning heeft een carport en via een schuifdeur in de woonkamer kunt u het terras en de tuin bereiken.

De vloer-, keuken- en badkamervoorzieningen worden geselecteerd en geplaatst door de architect en ontwikkelaar. Het enige wat rest is de schilder- en behangwerken om de woning volledig bewoonbaar te maken.

Lot 1 heeft een oppervlakte van 5 are 25 ca en lot 2 van 4 are 91 ca. Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak en kom de modelwoning bekijken op Kleine Heresteeg 69 in Houthalen. Vastgoedinformatie wordt aangevraagd.

* * *

Schoorbroekstraat 18 - 3806 Velm - 2 moderne afgewerkte BEN-woningen.
Deze woningen zijn als volgt ingedeeld. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met vaste trap naar verdieping, toilet, woonkamer opgedeeld in zithoek en eethoek, open ingerichte keuken, berging. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met dressingruimte, badkamer met ligbad, toilet, enkele lavabo en een berging. Naast de woning is er een carport. Terras en tuin zijn toegankelijk via een schuifraam in de woonkamer.
Vloer, keuken en badkamer worden door architect en promotor gekozen en geïnstalleerd. U dient enkel nog schilder- en behangwerken te doen en de woning is klaar om bewoond te worden.
Lot 1 is 5are 25ca groot en lot 2 is 4are 91ca groot.
Geïnteresseerd? Maak een afspraak en kom gerust eens een kijkje nemen in de modelwoning in de Kleine Heresteeg 69 te Houthalen.
Vastgoedinfo in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
491002 m2
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
X0RQO6KHAIKX
Makelaar Code
5533262
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Sep 2023
€298.500 / Group GL
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com