Home Te Koop Huis 3806 Velm
Langstraat 120
Kaart

Langstraat 120

3806 Velm Huis Te Koop
399 m² wonen
1757 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze luxueus gerenoveerde villa, te koop aangeboden met een aparte bijbouw. Deze woning biedt de perfecte combinatie van tijdloze elegantie en modern comfort. Geniet van de rust en stilte van de omgeving, terwijl alle essentiële voorzieningen zich op minder dan 10 minuten rijden bevinden.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal, die de standaard zet voor de rest van het pand. Het oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen zijn onmiddellijk zichtbaar. De inkomhal bevat ook een ingebouwde vestiairekast en biedt toegang tot een gastentoilet en de garage.

In het hart van de villa vindt u de eetkamer, groot genoeg voor gezellige diners met familie en vrienden. Hier grenzend ligt een indrukwekkende woonkamer met een mooie haard, die niet alleen warmte, maar ook karakter toevoegt aan de ruimte. Een charmante tuinkamer dient momenteel als kantoor en leeshoek. Aan de andere kant van de eetkamer vindt u de keuken, volledig uitgerust en prachtig afgewerkt in hout en graniet.

De grote ramen in de hele woning zorgen voor veel natuurlijk licht, en de prachtige tuin is vanuit alle kamers te bewonderen. Deze fraai onderhouden tuin is volledig omheind, ideaal voor kinderen en huisdieren, en biedt een heerlijk privéterras om in alle rust te genieten.

Op de bovenverdieping vinden we drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime nachthal. De master bedroom heeft een ensuite badkamer, terwijl de overige slaapkamers een extra badkamer delen.

Een unieke toevoeging aan dit pand is de ruime bijbouw, met eigen ingang. Het bevat een hal, volledig uitgeruste badkamer, slaapkamer en extra woonruimte. Deze bijbouw biedt onbeperkte mogelijkheden - van gastenverblijf tot thuiswerkplek.

Verder beschikt de woning over een grote garage met twee automatische poorten en een kelder met extra opslagruimte en een wijnkelder met geïntegreerd temperatuursysteem.

De villa is onlangs verder verbeterd met nieuwe ramen en een opgefriste buitengevel in 2022. Kom thuis in deze lichte, uitnodigende ruimtes en geniet van het beste van beide werelden. Neem voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen contact met ons op.

* * *

Langstraat 120 - 3806 Velm - Luxueuze villa met bijbouw te koopOntdek deze schitterend gerenoveerde villa, die tijdeloze klasse en comfort uitstraalt.
De villa is rustig gelegen met alle nodige faciliteiten op minder dan 10 minuten rijafstand.
De ruime inkomhal zet de toon voor de rest van de villa. Onmiddellijk valt het op dat deze woning is afgewerkt met een oog voor detail en duurzame materialen van hoge kwaliteit. De inkomhal beschikt over een inbouwkast als vestiaire en geeft toegang tot het gastentoilet en de garage.
De centraal gelegen eetkamer biedt ruimte voor een grote eettafel waar vrienden en familie samen kunnen komen voor memorabele diners. Aangrenzend ligt een prachtige woonkamer, compleet met een indrukwekkende haard, die niet alleen warmte maar ook karakter toevoegt aan de ruimte. Naast de woonkamer bevindt zich een aangename tuinkamer, die momenteel gebruikt wordt als kantoor en leeshoek. Aan de andere kant van de eetkamer bevindt zich de keuken, uitgerust met alle hedendaagse apparatuur, volledig op maat gemaakt en afgewerkt in hout en graniet. De grote ramen zorgen in de gehele woning voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval.
Vanuit de de verschillende ruimten geniet je van een idyllisch uitzicht op de knap onderhouden tuin. De tuin is volledige omheind en dus een veilige plek voor kinderen en huisdieren. De buitenruimte met terras is een aangename ruimte om te genieten en in alle privacy te ontspannen.Op de bovenverdieping vinden we een ruime nachthal terug. Deze geeft toegang tot drie slaapkamers en twee badkamers. De grote slaapkamer beschikt over een ensuite badkamer met lavabo en ligbad. De twee andere slaapkamers delen een extra badkamer met lavabo en inloopdouche, ideaal voor kinderen of gasten. Een interessante toevoeging aan deze woning is de de ruime bijbouw. Deze is te bereiken met een aparte voordeur langs de zijkant van de hoofdwoning. De bijbouw beschikt over een inkomhal met bergruimte, een volledig uitgeruste badkamer een slaapkamer en extra leefruimte. Dit is een ware aanwinst voor het geheel en biedt een zee aan mogelijkheden. Met voldoende ruimte voor een comfortabele inrichting creëert u hier een ideaal gastenverblijf, een privé woning voor tieners of inwonende ouders of een thuiswerkplek, kantoor of een studio voor uw hobby's. De zelfstandigheid van deze ruimte biedt privacy en gemak voor zowel de bewoners als de gasten.De woning beschikt tot slot ook over ruime garage met twee automatische poorten. Er is tevens een kelder aanwezig met extra bergruimte en een wijnkelder, voorzien van een geïntegreerd temperatuursysteem om uw collectie in optimale conditie te houden.De ramen werden recent vervangen en de volledige buitengevel werd in 2022 opgefrist. Kom tot rust in deze prachtige woning waar elke ruimte badend in het licht u uitnodigt om thuis te komen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.547
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
1757 m2
Bewoonbare oppervlakte
399 m2
Referentie
HNVKOGJB9ZN4
Makelaar Code
langstraat-120
EPC Waarde
195 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231121-0003041123-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Dec 2023
€750.000 / Aktimmo Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com