Kaart

Braakstraat 5

9130 Verrebroek Huis Te Koop
623 m² perceel
3 slaapkamers

KLANT-EN-KLARE VILLA IN RUSTIGE LANDSCHAP

Als u op zoek bent naar een ruime woning op een uiterst aangename locatie, dan is deze verborgen schat in Verrebroek zeker een bezoek waard. Deze prachtige villa bevindt zich in een rustige buurt net buiten het stadscentrum. De woning heeft een energielabel van 203 kWh/m² per jaar, wat aanzienlijk beter is dan de gemiddelde vrijstaande woning en slechts iets boven label B ligt (met een beetje inspanning kunt u onder de 200 kWh/m² per jaar duiken).

Vanuit de ruime woonkamer heeft u een adembenemend uitzicht op de achterliggende weilanden. De fraai aangelegde tuin en het zonneterras zullen u een echt vakantiegevoel geven. Op de begane grond kunt u in de winter genieten van de moderne open haard op gas, en ook vanuit de ruime keuken heeft u een leuke interactie met de tuin. De bovenverdieping biedt een grote badkamer en drie slaapkamers.

Met de zeer grote dubbele garage en het bijgebouw in de tuin zal er geen gebrek zijn aan opslag- of hobbyruimte. De woning is volledig asbest-vrij en bevindt zich niet in een overstromingsgevoelig gebied.

Als u meer informatie wenst of geïnteresseerd bent in een bezichtiging om de rust en aangename sfeer te ervaren, neem dan contact met ons op via 03/775.41.88 of stuur een e-mail naar christel@vastgoed-smet.be
www.vastgoed-smet.be

"De verstrekte gegevens/informatie (zowel online als gedrukt) wordt vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onze kant en kan op elk moment gewijzigd worden."

* * *

Braakstraat 5 - 9130 Verrebroek -
LANDELIJK GELEGEN INSTAPKLARE VILLA

Bent u op zoek naar een ruime woning op een uiterst aangename ligging, dan is dit pareltje in Verrebroek meer dan het bezoeken waard. De zeer mooie villa ligt nl. in een rustige buurt net buiten het centrum.
De woning heeft met een energielabel van 203 kWh/m²jaar een score die veel beter ligt dan de gemiddelde open bebouwing en zit maar net boven label B (mits een kleine inspanning duik je onder de 200 kWh/m²jaar.
Vanuit de riante leefruimte is er een adembenemend zicht op de achterliggende weilanden. De mooi aangelegde tuin en het zonneterras geven je een waar vakantiegevoel.
Op de benedenverdieping is het in de winter genieten van de moderne open haard cassette op gas en ook vanuit de zeer ruime keuken is er een leuke interactie met de tuin.
De bovenverdieping geeft plaats aan een grote badkamer en 3 slaapkamers.
Met de zeer grote dubbele garage en het bijgebouw in de tuin is er aan opslag- of hobbyruimte geen gebrek.

De woning is volledig asbestveilig en ligt bovendien niet in een overstromingsgevoelig gebied.

Wenst u graag meer info of bent u geïnteresseerd in een plaatsbezoek om de rust en de aangename sfeer te ervaren ?
Gelieve ons te contacteren op het nr 03/775.41.88 of een mail te sturen naar christel@vastgoed-smet.be
www.vastgoed-smet.be


“De verstrekte gegevens/informatie (zowel online als gedrukt) worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege en kunnen op ieder ogenblik gewijzigd worden”


Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 526.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
623 m2
Referentie
08U5W9-I-N0U
Makelaar Code
2440
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Jan 2024
€526.000 / Vastgoed Smet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com