Home Te Koop Huis 8630 Veurne
Pannestraat 171
Kaart

Pannestraat 171

8630 Veurne Huis Te Koop
326 m² wonen
286 m² perceel

Deze woning, die aan renovatie toe is, bevindt zich in de Pannestraat in Veurne, slechts anderhalve kilometer verwijderd van de Grote Markt. In de nabije omgeving vind je tal van voorzieningen op fietsafstand, zoals een bakker, slager en diverse scholen.

Bij binnenkomst in de woning tref je een inkomhal met apart toilet, die leidt naar de ruime woonkamer. Deze kamer is voorzien van een schuifdeur die toegang biedt tot de veranda. Zowel vanuit de woonkamer als de veranda kun je naar de volledig uitgeruste keuken, compleet met afzuigkap, keramische kookplaat, dubbele wastafel, vaatwasser en oven. Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken met extra wastafel en opbergruimte. De garage is toegankelijk via een sectionaaldeur.

Op de bovenverdieping vind je een traphal, een badkamer met ligbad, wastafel en toilet, en vier slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met een wastafel. Er is ook een veranda/serre aanwezig. Via een vlizotrap heb je toegang tot de geïsoleerde zolder.

De woning heeft een tuin van ongeveer 90 vierkante meter, inclusief een bergruimte/werkplaats en een kippenhok. Bovendien is er een regenwaterput van 5000 liter aanwezig.

* * *

Pannestraat 171 - 8630 Veurne - Deze te renoveren woning is gelegen in de Pannestraat in Veurne op anderhalve kilometer van de Grote Markt van Veurne, nabij heel wat gelegenheden op fietsafstand (bakkerij, beenhouwerij, scholen, ...).

Indeling:
Inkomhall met een apart toilet en doorgang naar de leefruimte. Ruime leefruimte met schuifdeur, die toegang geeft tot de veranda. Zowel vanuit de leefruimte, als uit de veranda kun je naar de ingerichte keuken (dampkap, keramische kookplaat, dubbele wastafel, vaatwasmachine en een oven). Naast de keuken heb je nog een bijkeuken met een dubbele wastafel en wat opbergruimte. Via de sectionale poort kun je de garage binnenrijden.

Bovenverdieping:
Traphall, een badkamer (ligbad, enkele wastafel en een toilet), 4 slaapkamers, waarvan er 2 uitgerust werden met een enkele wastafel. Naast de slaapkamers is er nog een veranda/ serre.
De geïsoleerde zolder kun je bereiken via een vilzotrap.

Tot slot is er nog een tuin (+/- 90m²) met een bergruimte/werkplaats en een kippenhok.
Regenwaterput aanwezig van 5000 liter.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 309.000
Kadastraal Inkomen
€ 964
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
286 m2
Bewoonbare oppervlakte
326 m2
Referentie
RS0SQ6OPHT2W
EPC Waarde
319 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231222-0003077562-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€309.000 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com