Home Te Koop Huis 8630 Veurne
Hogebrugstraat 6
Kaart

Hogebrugstraat 6

8630 Veurne Huis Te Koop
327 m² wonen
1026 m² perceel

Ontdek deze gunstig gelegen woning in het centrum van Veurne, vlakbij het kanaal. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, of je nu te voet, per fiets of met de auto reist. De woning is omgeven door prachtige wandel- en fietsroutes die je langs het schilderachtige kanaal van Veurne of door uitgestrekte velden leiden. Bovendien ligt het dicht bij de hoofdweg van Veurne, waardoor andere nabijgelegen steden gemakkelijk bereikbaar zijn.

De indeling van de woning omvat een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer met veel natuurlijk licht en een sfeervolle sierschouw, en een volledig ingerichte keuken met eetkamer. Naast de keuken is er een bergruimte met aansluiting voor de wasmachine. De woning heeft twee ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Beide slaapkamers zijn verbonden met de badkamer, die is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel en toilet. Een ruime garage met sectionale poort biedt extra opslagruimte.

Voor meer informatie of interesse in dit pand, neem contact met ons op via 058 31 58 58.

Let op, deze woning is onderhevig aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij het binnen 5 jaar na aankoop wordt gesloopt. Voor meer informatie, raadpleeg de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

* * *

Hogebrugstraat 6 - 8630 Veurne - Een gunstig gelegen woning langs het kanaal . Deze woning is gelegen net binnen het centrum van Veurne, waardoor alles gemakkelijk bereikbaar is te voet, met de fiets of met de auto. Dichtbij deze gelijkvloerse woning bevinden er zich mooie wandel-en fietsroutes die u langs het mooie kanaal van Veurne of door de uitgestrekte velden kan begeleiden. De woning is ook gelegen dichtbij de grote baan van Veurne waardoor u zich zo vlot kan verplaatsen naar de andere nabij gelegen steden.

Indeling:
Inkomhal met een apart toilet. Ruime leefruimte met een mooie sierschouw en heel wat lichtinval. Aansluitend de ingerichte keuken ( gas kookplaat, Vaatwasser, koelkast, dampkap en dubbele wastafel), met eetkamer. Naast de keuken bevindt zich de bergruimte (aansluiting wasmachine, enkele spoelbak en verwarmingsketel). Verder heb je 2 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en grote raamwerken dat zorgen voor veel lichtinval. De slaapkamers zijn beide aansluitend met de badkamer (ligbad, dubbele wastafel en toilet). De ruime garage met sectionale poort biedt heel wat extra opslagruimte.

Interesse of wenst u meer informatie? Contacteer ons via 058 31 58 58.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.135
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
1026 m2
Bewoonbare oppervlakte
327 m2
Referentie
PDJT7VVI2DLA
EPC Waarde
760 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230623-0002925755-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€399.000 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com