Home Te Koop Huis 8630 Veurne
Avekapellestraat 3c
Kaart

Avekapellestraat 3c

8630 Veurne Huis Te Koop
365 m² wonen
1932 m² perceel

Ontdek de luxe van deze villa in Avekapelle, op slechts een korte rit van 5 minuten naar het hartje van Veurne en nabij de kust en de snelweg.

Betreed de woning en laat je verwelkomen door een ruime inkomhal met een apart toilet en een ingebouwde vestiaire. Via een dubbele deur kom je terecht in de lichte en uitgestrekte leefruimte, waar je tevens een open bureauruimte terugvindt. Aansluitend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met daarnaast een praktische, afgesloten bergruimte.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een eigen dressing en beschikt over een directe toegang tot de privé badkamer, uitgerust met een ligbad, douche en wastafel. De twee overige slaapkamers kunnen gebruik maken van een separate badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet. Eén van deze slaapkamers geeft ook toegang tot een goed geïsoleerde zolder via een vilzotrap.

De villa heeft ook een dubbele garage met sectionale poort, plus een aparte wasruimte en opslaggebied op het gelijkvloers.

Ontdek buiten de riante tuin van maar liefst 1932 m², waarin enkele jaren geleden een prachtig bijgebouw werd toegevoegd. In de zomer kan dit bijgebouw volledig geopend worden om zonlicht binnen te laten stromen, en beschikt het over een aparte opbergruimte en toilet.

Als je geïnteresseerd bent in dit prachtige pand, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

* * *

Avekapellestraat 3c - 8630 Veurne - Deze luxueuze villa ligt in Avekapelle, op amper 5 minuten van het centrum van Veurne en dicht bij de kust en autostrade.

Je komt binnen in de ruime inkomhall met apart toilet en een ingemaakte vestiairekast. Door de dubbele deur komt u in de grote, lichtrijke leefruimte met een open bureauruimte. Aansluitend kun je naar de volledig ingerichte keuken met een aparte, afgesloten bergruimte.

De eerste verdieping heeft in totaal 3 ruime slaapkamers. De master bedroom heeft een dressing met rechtstreekse doorgang naar de eigen badkamer. Deze badkamer heeft een ligbad, douche en een enkele wastafel. De andere 2 slaapkamers gebruiken een andere badkamer, bestaande uit een douche, aparte wastafel en een toilet. Vanuit één van de drie slaapkamers kun je via een vilzotrap op de goed geïsoleerde zolder.

Terug op de gelijkvloerse verdieping is er een dubbele garage met sectionale poort en een aparte wasruimte en berging.

De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 1932 m² en enkele jaren geleden werd er nog een prachtig bijgebouw gebouwd. Via een schuifwand kan deze volledig open gezet worden in de zomer om natuurlijk (zon)licht binnen te krijgen. In het bijgebouw is er nog een aparte opbergruimte en een toilet.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige villa, neem gerust contact met ons kantoor op.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 990.000
Kadastraal Inkomen
€ 969
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
1932 m2
Bewoonbare oppervlakte
365 m2
Referentie
-9LC8GX8EFCM
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230309-0002831608-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€990.000 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com