Home Te Koop Huis 8630 Veurne
Ooststraat 1
Kaart

Ooststraat 1

8630 Veurne Huis Te Koop
431 m² wonen
143 m² perceel

Dit historische handelspand bevindt zich in de bruisende Ooststraat van Veurne, dé plek voor winkelplezier met een mix van lokale boetieks en grote retailers. Vanwege zijn excellente locatie geniet het pand van uitstekende zichtbaarheid en makkelijke toegankelijkheid, met parkeerplaatsen op de Grote Markt van Veurne vlakbij.

Het vastgoed biedt een ruime winkelruimte met aantrekkelijke etalage, pashokjes en een stockageruimte op de gelijkvloerse verdieping van 153 m². Via de traphal bereik je de eerste verdieping met een bijkomende 122 m². Deze bevat een leefruimte, twee ruime stockageruimten, een apart toilet, een badkamer, een kitchenette en een berging. Ook de zolderruimte kan naar eigen wens ingevuld worden, wat extra mogelijkheden biedt.

Momenteel is het pand verhuurd, wat een interessante investeringsmogelijkheid voorziet voor investeerders op zoek naar een rendabel vastgoedobject.

Wil je meer weten? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

* * *

Ooststraat 1 - 8630 Veurne - Dit handelspand met een historisch karakter is gelegen in de Ooststraat van Veurne. Deze straat staat bekend als dé winkelbestemming in Veurne, waar lokale boetieks en bekende retailers samenkomen. De ligging biedt een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid (parkeerplaatsen Grote Markt Veurne).

Indeling:
Uitgestrekte winkelruimte met uitnodigende etalage, pashokjes, een stockageruimte, en een traphal. De gelijkvloerse verdieping beslaat een totale oppervlakte van 153 m², terwijl de eerste verdieping een uitbreiding biedt van 122m².
Op de eerste verdieping heb je een leefruimte, 2 ruime stockageruimten voor de opslag van goederen, een apart toilet, een badkamer, een kitchenette en een berging. Bovendien beschikt het pand over een zolderruimte, die verdere mogelijkheden biedt.

Momenteel wordt het pand verhuurd, wat een interessante kans biedt voor investeerders die op zoek zijn naar een rendabel vastgoedobject.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.335
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1939
Grond oppervlakte
143 m2
Bewoonbare oppervlakte
431 m2
Referentie
4GV8AB-V08R5
EPC Waarde
686 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240326-0003185889-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€495.000 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com