Home Te Koop Huis 1000 Bruxelles
Rue Jules Van Praet - Jules Van Praetstraat 27-29
Kaart

Rue Jules Van Praet - Jules Van Praetstraat 27-29

1000 Bruxelles Huis Te Koop
24 slaapkamers
€7.300.000
Lening simuleren

Dit vastgoedobject is een parel gelegen in de Rue Jules van Praet, nabij de Beurs. Het betreft twee aan elkaar grenzende gebouwen onder één adres (27/29). Het vijf verdiepingen tellende pand omvat maar liefst 22 kamers, een zolder en een terras, allemaal klaar voor renovatie. De grootschalige ruimtes en hoge plafonds zijn ideaal voor de toevoeging van mezzanines en zelfs een liftinstallatie.

Op de begane grond van het pand bevindt zich een momenteel verhuurd restaurant dat een mooie huurprijs van €6500 oplevert. Daarnaast is er een dans- of theaterzaal die momenteel leegstaat en dus direct beschikbaar is.

De eerste verdieping heeft twee grote, open ruimtes ter grootte van het commerciële gelijkvloers die ook leegstaan en klaar zijn voor gebruik of aanpassing naar eigen wens.

Dit vastgoedobject biedt daarmee uitzonderlijke mogelijkheden door zijn uitstekende locatie en flexibele ruimtes. Een unieke kans voor investeerders of ondernemers met grootse plannen.

* * *

Rue Jules Van Praet - Jules Van Praetstraat 27-29 - 1000 Bruxelles - Restaurant au rez de chaussée actuellement loué à 6500€
+ une salle de danse et/ou théatre. Vide non loué.
Étage 1: Deux grandes salles de la taille du rez-de chaussée commercial. Vide non loué.
Immeubles avec 5 étages comprenant 22 chambres, un grenier et une terrasse.
Vide non loué prêt pour rénovation. Il s'agit d'un bien d'exception avec une excellente localisation. Deux bâtiments en 1. Numéro 27/29 Rue jules van praet à la bourse avec des entres étages entre les 5 étages. Grande hauteur sous plafond permettant des mezzanines + ascenseur.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 7.300.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
P89TPU9RA5N8
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€7.300.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com