Home Te Koop Huis 1800 Vilvoorde
Kluitingstraat 76
Kaart

Kluitingstraat 76

1800 Vilvoorde Huis Te Koop
300 m² wonen
634 m² perceel

Deze kant-en-klare woning, gelegen in de vredige buurt van Houtem, is perfect voor diegenen die dicht bij een park, belangrijke wegen, scholen en winkels willen wonen. Bij binnenkomst in de woning leidt de hal u naar twee ruime slaapkamers op de begane grond, beide 16 m² groot, evenals twee opslagruimtes, een toilet en een badkamer. De hal biedt ook toegang tot de stijlvolle keuken met ontbijthoek en de woonkamer. Aangrenzend vindt u de grote veranda, ideaal om het hele jaar door te genieten van de zon dankzij de zuidoostelijke oriëntatie.

Via de nachthal bereikt u de derde slaapkamer van 27 m², een extra bergruimte, de tweede badkamer en de vierde slaapkamer van 26 m² met een aangrenzende kleedkamer van 12 m². De woning beschikt ook over een ruime garage, voldoende parkeergelegenheid en een grote tuin op het zuidoosten. Deze woning combineert comfort en gemak, waardoor het de perfecte keuze is voor uw volgende thuis.

* * *

Kluitingstraat 76 - 1800 Vilvoorde - Deze instapklare woning is gelegen in een rustige wijk in Houtem, nabij een park, invalswegen, scholen en winkels.
U komt de woning binnen via de inkomhal, dewelke toegang geeft tot de twee gelijkvloerse slaapkamers van elk 16 m², 2 bergingen, het toilet en de eerste badkamer. Ook geeft de inkomhal toegang tot de moderne keuken met ontbijthoek en tot de woonkamer. Aansluitend vinden we de grote veranda waarin je heel het jaar door elke dag van het zonlicht kan genieten dankzij de zuidooste oriëntatie. Via de nachthal heb je toegang tot de derde slaapkamer van 27 m², een bergruimte, de tweede badkamer en de vierde slaapkamer van 26 m² met dressing van 12 m².
De woning beschikt eveneens over een zeer grote garage, een aantal autostaanplaatsen en een grote zuidoost georiënteerde tuin.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.512
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
634 m2
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
TN64JDNS4A4Z
EPC Waarde
292 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240101-0003095342-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€495.000 / ERA Châtelain
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com