Home Te Koop Huis 1800 Vilvoorde
Heldenplein 19
Kaart

Heldenplein 19

1800 Vilvoorde Huis Te Koop
245 m² wonen
50 m² perceel
4 slaapkamers

Welkom bij uw unieke kans om een bijzonder pand te bezitten, ooit de thuisbasis van een gerenommeerd advocatenkantoor op de begane grond en met comfortabele woonruimtes erboven. Dit pand, gelegen in een bruisende buurt, biedt talloze mogelijkheden voor hen die een harmonieuze werk- en leefcombinatie zoeken.

Dit gebouw heeft reeds een significante metamorfose doorgemaakt. De begane grond is al volledig ingericht, klaar om getransformeerd te worden naar een nieuwe bestemming, terwijl de bovenste verdiepingen nog steeds comfortabele woonruimte bieden. Nieuwe leidingen en kabels zijn aangelegd en de woning is volledig geïsoleerd, wachtend op verdere afwerking.

Wat ooit een professioneel kantoor was, kan nu omgetoverd worden tot een ruime woon- en eetkamer met een open keuken met uitzicht op de tuin. De bovenverdiepingen bieden tal van mogelijkheden om een uitnodigende leefruimte te creëren met ruime slaapkamers, een moderne keuken en een gezellige woonkamer.

Gelegen in het hart van de stad, zult u profiteren van de nabijheid van winkels, restaurants, openbaar vervoer en alle stadsvoorzieningen. Of u nu zakelijke activiteiten onderneemt of ontspant, alles is binnen handbereik.

Dit is uw gelegenheid om een stukje geschiedenis te bezitten en tegelijkertijd een stimulerende leef- en werkomgeving te creëren. De meeste grote renovaties zijn al voltooid; dit pand wacht nu op u om het project af te ronden en er uw persoonlijke toets aan te geven.

Ga voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen naar www.century21vilvoorde.be. Laat deze unieke kans niet glippen om uw droomhuis te verwezenlijken!

Stedenbouwkundige inlichtingen zijn nog in aanvraag.

* * *

Heldenplein 19 - 1800 Vilvoorde - Welkom bij deze buitengewone kans om eigenaar te worden van een karaktervol pand dat vroeger dienst deed voor een gerenommeerd advocatenkantoor op de gelijkvloers, met een comfortabele woonruimte erboven. Gelegen in een levendige buurt, biedt deze woning eindeloze mogelijkheden voor wie op zoek is naar een unieke combinatie van werk en leven.

Dit pand heeft al een belangrijke transformatie ondergaan. De gelijkvloerse verdieping, hoewel niet langer in gebruik als advocatenkantoor, is klaar voor een nieuwe bestemming. De bovenverdieping biedt nog steeds ruimte voor een comfortabele woonomgeving. Nieuwe leidingen en kabels zijn getrokken en het geheel is volledig geïsoleerd, waardoor het klaar is voor verdere afwerkingen.

Wat vroeger een kantoor op de begane grond was, biedt nu de mogelijkheid om een grote woon- en eetkamer van te maken met een ruime open keuken kijken om de tuin. De bovenverdieping biedt een scala aan mogelijkheden. Maak van de bovenste verdiepingen een uitnodigende leefruimte met ruime slaapkamers, een moderne keuken en een gezellige woonkamer, alles naar eigen wens in te richten.

Gelegen in het hart van de stad, geniet u van het gemak van nabijheid tot winkels, restaurants, openbaar vervoer en alle voorzieningen die het stadsleven te bieden heeft. Of het nu gaat om zaken doen of ontspannen, alles is binnen handbereik.

Dit is uw kans om een stukje geschiedenis te bezitten en tegelijkertijd een inspirerende leef- en werkomgeving te creëren. Met de meeste grote renovaties al voltooid, wacht deze woning op u om het af te maken en er uw eigen stempel op te drukken.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem vandaag nog contact met ons op www.century21vilvoorde.be . Mis deze unieke kans niet om uw droomwoning te realiseren!

Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
50 m2
Bewoonbare oppervlakte
245 m2
Referentie
ZMMVKKEUP9TT
Makelaar Code
009-5901072
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€350.000 / C21 Home Sweet Home
20 Mar 2024
€375.000 / C21 Home Sweet Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com