Home Huis 1800 Vilvoorde
Edgard Tinelstraat 3
Kaart

Edgard Tinelstraat 3

1800 Vilvoorde Huis
50 m² perceel
3 slaapkamers
€319.000

Een ruime, instapklare woning gelegen in het centrum van Vilvoorde, op zeer gunstige loopafstand van zowel het station als het stadscentrum, is te koop aangeboden. Dit gunstig gelegen huis kan een beetje opfrissing gebruiken, maar biedt al heel wat voorzieningen. Zo is er dubbele beglazing aanwezig, zijn er elektrische rolluiken en is de verwarming op aardgas.

Het huis heeft drie verdiepingen: op de begane grond vind je de inkomhal, een ruime slaapkamer, een volledig ingerichte badkamer uitgerust met een ligbad dat ook een douche functie heeft, een aparte douche, een dubbele wastafel, een toilet, aansluiting voor een wasmachine en toegang tot het terras met tuinberging. De eerste verdieping bestaat uit een ruime woon- en eetkamer, een geïnstalleerde keuken en een bergruimte. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers en een dakterras.

Het huis heeft een energieprestatiecertificaat (EPC) van 208 kWh/m² (Label C), wat betekent dat de woning energiezuinig is. Wat betreft waterinformatie heeft de woning een P-score en een G-score van A. Het pand zal vrij zijn bij de akte. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 03/888.12.50.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Edgard Tinelstraat 3 - 1800 Vilvoorde - Instapklare , ZEER RUIME , ZEER GUNSTIG , CENTRAAL (op WANDELAFSTAND STATION & CENTRUM VILVOORDE) gelegen OP TE FRISSEN woning met TERRAS met tuinberging en DAKTERRAS ; dubbele beglazing reeds voorzien ; elektrische rolluiken reeds aanwezig ; CV op aardgas ; Indeling : kelder ; GLV = inkomhal , 1 zeer ruime slpk , ingerichte badkamer met ligbad met douchefunctie , aparte douche , dubbele lavabo , wc , aansluiting wasmachine en TERRAS met tuinberging ; 1e Verd = ruime living/eetkamer , geinstalleerde keuken en bergruimte ; 2e Verd = 2 ruime slpk en DAKTERRAS ; EPC = 208 kWh/m² (Label C) ; Waterinfo : P-score = A & G-score = A ; Vrij bij akte ! Info : 03/888.12.50.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Kadastraal Inkomen
€ 669
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
50 m2
Referentie
ZTF09DYTXCEG
Makelaar Code
2834
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€319.000 / Pascal van der Vorst & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com