Home Te Koop Huis 1800 Vilvoorde
Kluitingstraat 106
Kaart

Kluitingstraat 106

1800 Vilvoorde Huis Te Koop
251 m² wonen
185 m² perceel
3 slaapkamers

In Houtem hebben we een prachtige vrijstaande woning te koop. Deze woning blinkt uit in comfort en ruimte met drie ruime slaapkamers en de mogelijkheid tot een vierde. Ideaal voor grotere gezinnen of mensen die gewoon wat extra ruimte appreciëren. Daarnaast is er voldoende sanitaire voorziening met 3 toiletten en een luxe badkamer, compleet met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad.

De keuken nodigt uit tot kookplezier en de leefruimte ademt gezelligheid uit met een mooi zicht op de veranda en de tuin. Een ideale plek om samen te komen met familie en vrienden. Dankzij de garage met zolder en automatische poort hoef je je nooit zorgen te maken over parkeer- of opslagruimte.

Nog een sterk punt is de ligging van de woning. In het centrum van Houtem en dicht bij verschillende invalswegen, is de woning vanuit alle richtingen makkelijk bereikbaar. En dan hebben we het nog niet gehad over het duurzame verwarmingssysteem, dat deels op stookolie en deels op een warmtepomp draait. Een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing.

En voor de ondernemers onder ons: er is de mogelijkheid om een zelfstandige activiteit uit te oefenen in deze woning. De woning is uiteraard ook uitgerust met internet en een alarmsysteem.

Is jouw interesse gewekt? Wacht dan niet langer en plan een bezichtiging in. Bel ons op 015 68 26 08 of mail naar info@imperiavastgoed.be voor een afspraak. Volg ons op Facebook en Twitter en deel dit bericht gerust via Whatsapp met vrienden die op zoek zijn naar een woning.

* * *

Kluitingstraat 106 - 1800 Vilvoorde - Deze prachtige vrijstaande woning met dubbele beglazing in Houtem biedt niet alleen 3 ruime slaapkamers, maar ook de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren, waardoor het perfect is voor groeiende gezinnen of diegenen die extra ruimte nodig hebben. Met niet één, maar 3 toiletten en een badkamer, voorzien van dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad, is er geen gebrek aan comfort en functionaliteit. 
De keuken is uitnodigend en perfect voor culinaire avonturen, terwijl de ruime leefruimte een warme sfeer uitstraalt met zicht op de veranda, voorzien van dubbele beglazing en de gezellige tuin, ideaal voor gezellig samenzijn met vrienden en familie. Met een garage inclusief zolder en een automatische garagepoort is er voldoende ruimte voor voertuigen en opslag.
Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de centrale ligging in Houtem, dicht bij verschillende invalswegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit alle richtingen. Bovendien is het verwarmingssysteem deels op stookolie en deels op een warmtepomp, wat niet alleen efficiënt is, maar ook milieuvriendelijk. Kortom, deze woning biedt het beste van comfort, functionaliteit en locatie. Ook het feit dat er mogelijkheid is om een zelfstandige activiteit uit te oefenen is mooi meegenomen voor ondernemers.
De woning is voorzien van internet en alarm.

Benieuwd naar deze woning? Contacteer ons om een bezoek te plannen. Dit kan per telefoon (015 68 26 08) of per mail (info@imperiavastgoed.be). Heb je interesse? Maak dan nu een afspraak 015 68 26 08 Facebook Twitter Whatsapp

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
185 m2
Bewoonbare oppervlakte
251 m2
Referentie
RC9G96Z1X-P2
Makelaar Code
5926693
EPC Waarde
433 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
0002803205
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€425.000 / Imperia Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com