Home Huis 1800 Vilvoorde
Haesendonckstraat 68
Kaart

Haesendonckstraat 68

1800 Vilvoorde Huis
2 slaapkamers
€449.000

Beleef het ultieme woongenot in deze prachtige instapklare woning in Houtem (Vilvoorde). Ontdek de perfecte combinatie van rust en comfort in een huis dat alles biedt wat je nodig hebt. Vanuit de uitnodigende inkomhal kom je in de royale woonkamer die naadloos overgaat in de open keuken, de ideale plek voor gezellige diners en relaxte avonden met vrienden en familie.

De woning beschikt over twee fraaie slaapkamers die voldoende ruimte en privacy bieden. De stijlvol ingerichte badkamer en het aparte toilet zijn uitgerust met alle moderne gemakken. Aan opslagruimte geen gebrek dankzij de garage, ruime kelder en zolder.

Buiten geniet je op het zonnige terras van heerlijke barbecues of ontspannen momenten terwijl je de grote tuin op het zuidoosten bewondert. Een groene oase waar je kan onthaasten onder de blauwe lucht.

Aan comfort is ook gedacht met extra's zoals een waterverzachter, inbouwkasten, alarmsysteem, open haard, vliegramen en airconditioning. Dankzij de centrale ligging in de nabijheid van diverse invalswegen combineert de woning bereikbaarheid met rust. En er is meer! Er zijn reeds goedgekeurde plannen voor een mogelijke uitbreiding van de woning, waardoor je toekomstige woondromen werkelijkheid kunnen worden.

Deze woning blinkt tevens uit in duurzaamheid met een uitstekende energieprestatie, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke leefstijl en besparing op je energiekosten. Voor meer details verwijzen we naar het EPC-attest met attestnummer 20240321-0003172446-RES-2.

In deze woning beleef je niet alleen het comfort, de rust en de moderne gemakken, maar voel je je echt thuis. Laat deze kans niet schieten en ontdek vandaag nog alle mogelijkheden die deze woning je te bieden heeft. Neem contact op met Immo Leolux voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Haesendonckstraat 68 - 1800 Vilvoorde - Welkom in deze prachtig instapklare woning, gelegen te Houtem (Vilvoorde), waar comfort en rust samenkomen onder één dak. Stap binnen via de uitnodigende inkomhal en laat je verrassen door de ruime leefruimte, naadloos verbonden met de open keuken, ideaal voor gezellige diners en ontspannen avonden met vrienden en familie. Van hieruit heb je directe toegang tot het zonnige terras, perfect voor zomerse barbecues en ontspannen momenten in de buitenlucht.

Met twee prachtige slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor rust en privacy. De badkamer en het individueel toilet zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne gemakken. Bovendien beschikt deze woning over een garage, ruime kelder en zolder, waardoor opbergruimte nooit een probleem zal zijn.

Geniet van de grote zuidoostelijk gerichte tuin, een oase van rust en groen waar je kan ontspannen en tot rust kan komen. Deze woning is uitgerust met verschillende extra's die zorgen voor nog meer comfort, zoals een waterverzachter, inbouwkasten, alarmsysteem, open haard, vliegramen en airconditioning.

De centrale ligging nabij diverse invalswegen biedt een perfecte balans tussen bereikbaarheid en rust. Bovendien zijn er reeds plannen goedgekeurd door de gemeente voor een mogelijke uitbreiding van de woning, waardoor je kan dromen van nog meer ruimte en mogelijkheden.

Dankzij investeringen in isolatie en andere duurzame maatregelen heeft deze woning een uitstekende energiescore 259 kWh / (m2 jaar) dit komt overeen met Klasse C, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke en kostenbesparende levensstijl. Het EPC-attestnummer 20240321-0003172446-RES-2 is beschikbaar voor verdere informatie.

Dit is niet zomaar een huis, maar een thuis waar je kan genieten van comfort, rust en alle gemakken van het moderne leven. Aarzel niet en ontdek vandaag nog de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Neem contact op met Immo Leolux voor meer informatie en een bezichtiging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.080
Algemeen
Type
Huis
Referentie
0D2UNDZRR4J1
Makelaar Code
318ec5aa-a778-4aa2-a6a0-b2d5f7
EPC Waarde
259 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240321-0003172446-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€449.000 / Immo Leolux
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com