Home Te Koop Huis 1800 Vilvoorde
Hondenbergstraat 14
Kaart

Hondenbergstraat 14

1800 Vilvoorde Huis Te Koop
150 m² wonen
549 m² perceel
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een moderne, ruime woning in Houtem, een gewilde deelgemeente van Vilvoorde? Dan is deze energiezuinige sleutel-op-de-deur woning misschien iets voor jou. Deze woning combineert stijlvolle architectuur met hoogwaardige afwerking en biedt een comfortabele levensstijl in een rustige omgeving.

Het beste is dat je nog kunt meebeslissen over de indeling en afwerking, omdat de woning nog gebouwd moet worden. De woning wordt volgens de BEN20 norm gebouwd, wat betekent dat het zeer energiezuinig is. Er zijn zonnepanelen, een warmtepomp, een ventilatiesysteem type D en vloerverwarming voorzien. Bovendien geniet je de eerste 5 jaar van een kwijtschelding van de onroerende voorheffing dankzij de BEN20 norm.

Je toekomstige droomhuis wordt gebouwd op een perceel van bijna 5a 50ca. Als toekomstige bewoner word je betrokken bij het hele proces, van ontwerp tot afwerking. Het huidige ontwerp voorziet in 150 m² woonruimte, met een inkomhal, gastentoilet, woonkamer, eetkamer, keuken en technische berging op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er een nachthal, badkamer en 3 slaapkamers. De ruime zolder kan dienen als bergruimte of 4de slaapkamer. Dit ontwerp kan nog aangepast worden aan jouw wensen.

De prijs is opgesplitst in grond (€ 226.260) en constructie (€ 271.240). Op het grondaandeel betaal je 12% registratierechten en op de constructie 21% btw. De betaling gebeurt in schijven naarmate de bouw vordert.

Voor meer informatie of bij interesse, neem contact op via ivory@copandi.be of bel 015 79 05 50.

* * *

Hondenbergstraat 14 - 1800 Vilvoorde - Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact op via ivory@copandi.be of bel 015 79 05 50.

Deze energiezuinige sleutel-op-de-deur woning is gelegen te Houtem, een begeerde deelgemeente van Vilvoorde. De woning biedt een comfortabele en eigentijdse levensstijl in een rustige omgeving. Met een stijlvolle architectuur en hoogwaardige afwerking, is deze woning een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een moderne en ruime woning.

Aangezien de woning nog dient gebouwd te worden, is er op dit moment nog alle mogelijkheid tot inspraak in indeling en afwerking.
De woning wordt gebouwd volgens de BEN20 norm, d.w.z. zeer energiezuinig met voorziening van zonnepanelen (7x 325 Wp), warmtepomp (lucht/water), ventilatiesysteem type D, vloerverwarming (+ actieve koeling), ...

De 10 jarige aannemersaasprakelijkheid zorgt voor de nodige gemoedsrust en garanties achteraf.
Door de BEN20 norm, geniet u de eerste 5 jaar van een kwijtschelding van de onroerende voorheffing.

Op het perceel van bijna 5a 50ca zal jouw ideale droomhuis gezet worden. U wordt als toekomstige bewoner betrokken in het volledige proces, van het ontwerp tot de laatste afwerking.
Momenteel is in het ontwerp rekening gehouden met een totale oppervlakte van 150 m² bewoonbaar met als volgende indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, appart gastentoilet, woonkamer, eetkamer, keuken en technische berging.
1 ste verdieping: nachthal, badkamer en 3 slaapkamers.
2de verdiep: ruime zolder die kan dienen als bergruimte of 4de slaapkamer. 
Dit ontwerp kan uiteraard nog aangepast worden naar uw wensen.
De prijs wordt als volgt opgesplitst:
Opsplitsing grond ( € 226.260 ) en constructie ( € 271.240 ).

Op het grondaandeel betaalt u 12% registratierechten en op de constructie 21% btw.
De woning wordt verkocht onder de wet Breyne, wat betekent dat u de contructie in schijven betaalt naargelang de vordering der werken.
Deze nieuwbouw halfopen bebouwing te Houtem (Vilvoorde) biedt een harmonieuze combinatie van modern design, functionaliteit en comfort, waardoor het een ideale woning is voor gezinnen die op zoek zijn naar een eigentijdse levensstijl.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 497.500
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
549 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
81C99YRLQW3Y
Makelaar Code
5940410
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€497.500 / Copandi
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com