Home Te Koop Huis 1602 Vlezenbeek
Konijnestraat 55
Kaart

Konijnestraat 55

1602 Vlezenbeek Huis Te Koop
200 m² wonen
1265 m² perceel
5 slaapkamers

"Ervaar de rust en elegantie van deze betoverende villa, genesteld in een idyllische landelijke omgeving. Gelegen op een royaal perceel van 12a65ca, biedt deze woning een serene en verfijnde levensstijl.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een mix van rustieke charme en moderne luxe, die perfect samensmelten. De tuin, met zuidelijke oriëntatie, baadt in het zonlicht, wat het de perfecte plek maakt om te ontspannen en de natuurlijke schoonheid te bewonderen.

De ruime woonkamer van meer dan 50m² is de ideale plek voor gezellige bijeenkomsten. De villa beschikt ook over vijf slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen.

Met een garage voor veilige opslag van uw voertuigen en uitstekende isolatie voor energie-efficiëntie en comfort in alle seizoenen, voldoet deze villa aan de hoogste eisen van modern wonen.

Of u nu een rustige middag in de weelderige tuin doorbrengt of het comfort en de luxe binnen verkent, deze villa heeft altijd precies wat u nodig heeft.

Grijp deze kans om uw eigen paradijs op aarde te bezitten en vraag een bezichtiging aan via www.wsb-immo.be.

Stedenbouwkundige informatie en bodemattest zijn in aanvraag!"

* * *

Konijnestraat 55 - 1602 Vlezenbeek - Ontdek deze betoverende oase van rust en elegantie, gelegen te midden van een schilderachtige en landelijke omgeving. Deze stijlvolle villa op een weelderig terrein van 12a65ca, belooft een leven van sereniteit en verfijning.

Betreed deze betoverende woning en laat u omarmen door de rustieke charme en moderne luxe die samenkomen in perfecte harmonie. Met een zuidelijke oriëntatie geniet de tuin van overvloedig zonlicht, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid.

De ruime leefruimte van meer dan 50m² biedt een weelderige omgeving voor gezellig samenzijn. De villa heeft ook vijf slaapkamers, zodat er ruimte genoeg is voor het hele gezin.

Met een garage voor het veilig opbergen van uw voertuigen en een uitstekende isolatie die zorgt voor energiezuinigheid en comfort gedurende alle seizoenen, voldoet deze villa aan de hoogste normen van modern wonen.

Of u nu geniet van een rustige middag in de weelderige tuin of het comfort en de luxe binnenin verkent, deze villa biedt op elk moment exact wat u nodig heeft.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van uw eigen stukje hemel op aarde dus aarzel niet om een bezoek aan te vragen via www.wsb-immo.be.

Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest in aanvraag!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 689.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.963
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
1265 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
5127AE63EY7O
Makelaar Code
5912194
EPC Waarde
208 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
0003194731EPC klasse: CDubbele beglazing: JaType beglazing: Thermische onderbrekingRamen: PvcType verwarming: Stookolie cvOlietank: 2.500 L
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€689.000 / WSB immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com