Home Huis 9520 Vlierzele
Oordegemstraat 28
Kaart

Oordegemstraat 28

9520 Vlierzele Huis
189 m² wonen
937 m² perceel
€295.000

We hebben een prachtige 4-gevelwoning met de allure van een herenhuis voor u gevonden in Vlierzele, een deel van het landelijke Sint-Lievens-Houtem. Het huis biedt diverse woonruimtes, toegankelijk via de ruime inkomhal. Aan de linkerkant vindt u een aparte lounge die naar de eetkamer of hobbyruimte leidt, met daarnaast een berging en toegang tot de kelder en ondergrondse garage.

Het rechterdeel van de begane grond biedt een ruime leefruimte, bestaande uit een eetkamer en aangrenzende lounge. Daarnaast bevindt zich een keuken en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Buiten is er een terras, technische berging en stallen, evenals een buitentoilet. De tuin, die doorloopt naar een moestuin en een eigen boomgaard, biedt volop privacy.

Op de eerste verdieping van het huis bevinden zich vier grote slaapkamers en een tweede badkamer met bad en wastafel. De tweede verdieping biedt een zolderruimte met een vaste trap, die kan worden omgebouwd tot extra slaapkamers of kantoorruimte.

Dit ruime pand kan perfect dienen voor wie op zoek is naar een woning gecombineerd met een aparte praktijk-of kantoorruimte. Er is parkeergelegenheid voor de deur en scholen, supermarkten en openbaar vervoer zijn vlakbij.

Laat u overtuigen van de grandeur van dit pand! Neem contact met ons op via 053/789936 of 0475/252232 voor een bezichtiging ter plaatse.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Oordegemstraat 28 - 9520 Vlierzele - In het landelijke Sint-Lievens-Houtem, meerbepaald Vlierzele, vonden wij voor u deze 4 gevelwoning met herenhuisallures. Via de ruime inkomhall is er toegang tot verschillende aparte leefruimtes. Links is er het aparte salon met aansluitend de eetruimte of hobbyruimte met aansluitend de berging. Vervolgens is er doorgang tot de kelder en ondergrondse garage. Verder in de woning is er het rechtse gedeelte op het gelijkvloers met grote leefruimte, opgedeeld in eetkamer met aansluitend salon. Verder is er de keuken met aansluitend een eerste badkamer, voorzien van ligbad, toilet en lavabo. Buiten is er het terras, technische berging en stallingen alsook een buitentoilet. De tuin biedt u de nodige privacy, loopt verder naar achteren toe met moestuin en achterliggende boomgaard inclusief! In de woning op de 1e verdieping zijn er maar liefst 4 ruime slaapkamers en een 2e badkamer, voorzien van bad en lavabo. Op de 2e verdieping is er de zolderruimte met vaste trap die tevens mogelijkheid biedt tot extra slaapkamers en/of bureauruimte. Gezien het ruime karakter van deze woonst, komt deze ongetwijfeld in aanmerking voor kandidaat-kopers op zoek naar een woonst om te combineren met aparte praktijk-of bureauruimte. B&B......Parkeergelegenheid voor de deur. Ligging waarbij scholen, supermarkten, openbaar vervoer in onmiddellijke nabijheid zijn. Kom langs en overtuig uzelf van deze woonst met grandeur! Contacteer ons op 053/789936 of 0475/252232 voor een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
937 m2
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
ZTKEMZKMWIQ7
Makelaar Code
6538CC
EPC Waarde
827 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230816-0002965444-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
28 Oct 2023
€295.000 / Woonbemiddeling
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com