Home Te Koop Huis 1570 Vollezele
Repingestraat 16
Kaart

Repingestraat 16

1570 Vollezele Huis Te Koop
5 slaapkamers

Ontdek deze royale, luxueus afgewerkte villa op een rustige locatie aan het einde van een doodlopend straatje. De woning, met een oppervlakte van 327m2, is gelegen op een perceel van 31 are40 en beschikt over een zuidgerichte tuin en vijf garages van 10m x 20m.

Op de begane grond vindt u een inkomhal met gastentoilet, twee kantoren met inbouwkasten van 24m2, een ruime woon- en eetkamer met een open, volledig uitgeruste keuken van 61m2. Vanuit hier heeft u directe toegang tot het terras en de tuin. Daarnaast zijn er op deze verdieping twee slaapkamers, een badkamer en een wasruimte.

De eerste verdieping is ingericht als duplex appartement, hoewel dit niet officieel is goedgekeurd en dus als eengezinswoning moet worden gebruikt. Hier vindt u een inkomhal, ingebouwde kasten en een gastentoilet, een grote woon- en eetkamer met een open luxe keuken van 95m2. Deze ruimte geeft toegang tot een groot zuidgericht terras. Verder is er een wasruimte en een masterbedroom met badkamer.

Het dakverdiep biedt ruimte aan twee extra kamers van 18 en 19m2 en een badkamer. De mogelijkheid bestaat om dit als zorgwoning in te richten.

Deze villa is perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen en is absoluut een bezichtiging waard. Maak een afspraak om deze prachtige woning te bezoeken.

* * *

Repingestraat 16 - 1570 Vollezele - Gelegen op het einde van een doodlopend straatje, stellen wij u deze ruime, luxueus afgewerkte villa (327m2) met zuidgerichte tuin en 5 garages ( 10m x 20m) voor op 31 are40. Deze woning bestaat, op het gelijkvloers, uit een inkomhal met gastentoilet, 2 bureaus met inbouwkasten (24m2), living / eetplaats met open ingerichte keuken (61m2) en onmiddellijke toegang tot het terras en tuin, 2 slaapkamers, badkamer en wasplaats. Het verdiep is ingericht als duplex appartement (niet vergund dus dit moet een eengezinswoning worden) met inkomhal, ingemaakte kasten en gastentoilet, living/eetplaats met open ingerichte luxe keuken (95m2) met toegang tot groot zuidgericht terras, wasplaats en masterbedroom met bad. Het dakverdiep herbergt 2 extra kamers (18 en 19m2) en badkamer. Mogelijks zorgwoning. Perfecte staat van afwerking met hoogwaardige materialen ! Te bezoeken op afspraak

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 625.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
KNQ202L8ZOBH
Makelaar Code
463-5147
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€625.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com