immo Kaart

, 2290 Vorselaar

Huis Te Koop in Vorselaar
220 m² wonen
1010 m² perceel
3 slaapkamers

Energiezuinig en landelijk gelegen BEN-villa met drie slaapkamers op 10a10ca te Vorselaar. Deze woning dateert van 2022 en is de eerste vijf jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing.
Ligging: Rustig en groen maar toch centraal gelegen te Vorselaar met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E34 zeer vlot bereikbaar.
Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die zowel toegang verleent aan de aparte bureauruimte als de leefruimte. De leefruimte, bestaande uit de woonkamer en eetkamer, geniet door de grote raampartijen van aangenaam veel lichtinval en een prachtig zicht op de tuin en achterliggende weilanden. De naastgelegen hyper-geïnstalleerde open keuken werd met kwalitatieve materialen afgewerkt. Het eiland bevat een werkblad uit composiet en een inductiekookplaat met ingebouwde koolstoffilter. Een troef is de Quooker kraan met bruiswater functie. De ingbouwde AEG toestellen en aangenaam veel keukenkasten maken de keuken compleet. Naast de keuken bevindt zich de berging/wasplaats met een douche.
Via de vaste trap (verder af te werken) in de leefruimte bereikt u de eerste verdieping die toegang verleent aan drie ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Wat meteen opvalt in de badkamer is opnieuw de grote raampartijen die zicht bieden op de achterliggende weide vanuit uw ligbad. Verder beschikt de badkamer nog over een inloopdouche en werd er plaats voorzien voor een sauna. Dankzij de voorziene waterontharder blijven je zwarte kranen kalkvrij.
De verlichting voor geheel deze woning kan u bedienen via het Niko Home Control domotica systeem.
Tot slot om dit geheel compleet te maken bereikt u via het schuifraam in de leefruimte het deels overdekt terras met achterliggend de ruime tuin met prachtig zicht over de achterliggende weilanden. In de tuin bevindt zich nog een ruime garage (8m op 4m), uitgerust met 3 fase stopcontacten zodat u een laadpaal kan plaatsen. De garage werd langs de zijkanten volledig afgewerkt in crepi. De ruime en ideaal gelegen tuin is een oase van rust en groen.
Wie op zoek is naar een recente en energiezuinige villa die u verder kan afwerken naar eigen wensen, is hier een het juiste adres. Een echte aanrader!
Extra: - E-peil 15 (30kWh/m²/jaar EPC)- Zonnepanelen 4500 Wp- Niko domotica systeem- RENSON ventilatiesysteem- Vloerverwarming beneden & boven- Wortelwerende roofing- Regenwaterput van 10.000L (recuperatie op toilet en buitenkraan) - WgLk, Vg, GvKr, Vv, Gmo

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 699.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
1010 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
8HGJQL0YFP6B
Makelaar Code
117725
EPC Waarde
30 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€699.000 / Heylen Vastgoed
03 Mar 2024
€749.000 / Heylen Vastgoed
27 Jan 2024
€775.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com