Kaart

2290 Vorselaar Huis Te Koop
280 m² wonen
1407 m² perceel
3 slaapkamers

Energiezuinige OB op een perceel van 1.407m² met zicht op achterliggend bos
De uiterste energiezuinige woning heeft in 2012 een algemene renovatie ondergaan en is voorzien van alternatieve energie (zonnepanelen) waardoor deze instapklaar is en voldoet aan de huidige energienormen. Op sommige plaatse kan de woning nog verder afgewerkt worden;
De woning is rustig gelegen op fietsafstand van het centrum van Vorselaar met alle faciliteiten (scholen, winkels, openbaar vervoer, ...) in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de verbindingswegen vlot te bereiken. Kom je tot rust in de natuur? Perfect! Want achter het perceel bevindt zich een bosrijke omgeving dat via een paadje vanuit de tuin te bereiken is. De unieke locatie in combinatie met het potentieel van de woning met multifunctioneel bijgebouw maken het plaatje compleet.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, woonkamer, keuken, wasplaats, bureel/slpk, 3 slaapkamers, apart toilet, badkamer, zolder, kelder, bijgebouw en tuin.
Beschrijving: U betreedt deze villa via de inkomhal uitgerust met een gastentoilet en krijgt toegang tot de leefruimte. De leefruimte geniet van aangenaam veel lichtinval en is voorzien van een hout kachel. Vervolgens bereikt u de keuken, deze is voorzien van alle comfort uitgerust met gasfornuis, oven, dampkap, vaatwasser, dubbele spoelbak, koelkast en eiland. De gelijkvloerse verdieping beschikt verder nog over een wasplaats met spoelbak en nodige aansluitingen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een bureel dat eventueel ook als slaapkamer gebruikt kan worden. De badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en het tweede apart toilet zijn ook gelegen op de eerste verdieping.
Tot slot om dit geheel compleet te maken is er achteraan de woning nog een bijgebouw aanwezig met verdieping. Het bijgebouw is geïsoleerd en voorzien van elektriciteit en verlichting. Ideaal voor iemand met een zelfstandig (bij)beroep. Dit alles staat op een knap rechthoekig perceel van 1.407m² met paadje naar achterliggend perceel bos.
Extra: - EPC: 98 kWh/m²- Vernieuwingen: algemene renovatie (2012), zonnepanelen & bijgebouw (2019)- Dak, muren en vloer geïsoleerd- Kelder + kruipkelder- Sept. put + riolering & regenwaterput- Wachtleiding buitenverlichting

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 619.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
1407 m2
Bewoonbare oppervlakte
280 m2
Referentie
ORJQJ1F-6OQ0
Makelaar Code
110992
EPC Waarde
98 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€619.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com