Home Huis 1190 Vorst
AVENUE DU ROI 130
Kaart

AVENUE DU ROI 130

1190 Vorst Huis
184 m² wonen
4 slaapkamers
€365.000

* * *

AVENUE DU ROI 130 - 1190 Vorst - Prachtig huis met 4 slaapkamers in Vorst ! Doe een bod vanaf 365.000 euro.

Gelegen in de charmante gemeente Vorst, bieden wij u een buitengewone kans om dit prachtige huis met 4 slaapkamers te kopen. Met zijn ideale ligging, ruime indeling en moderne voorzieningen, is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijl.
Bij het betreden van het huis wordt u begroet door een lichte en uitnodigende hal die leidt naar de verschillende ruimtes op de begane grond. De woonkamer en eetkamer zijn ideaal voor ontspanning en entertainment, en bieden voldoende ruimte voor gezinsactiviteiten. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en beschikt over voldoende kastruimte. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden voor uw dierbaren. Op de bovenverdieping bevinden zich de 4 ruime slaapkamers met grote ramen die zorgen voor een aangename sfeer, een badkamer en er zijn eveneens 2 toiletten. Het huis is gunstig gelegen in Vorst, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Het stadscentrum van Brussel is ook binnen handbereik, waardoor u kunt genieten van het bruisende stadsleven.
Mis deze unieke kans niet om een prachtig huis met 4 slaapkamers in Vorst te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw droomhuis te vinden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
184 m2
Referentie
2NATT6XW251F
Makelaar Code
463-3682
Prijs Geschiedenis
27 May 2023
€365.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com