Kaart

Damstraat 26

9850 Vosselare Huis Te Koop
846 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze tijdloze villa met praktijkruimte in het rustige Nevele/Vosselare, gelegen op een ideale locatie met een perfecte aansluiting op de E40, nabij alle nodige voorzieningen zoals buurtwinkels en scholen. Stel je voor dat je op zondagochtend naar de lokale bakker fietst voor vers brood - dat is pas echt genieten!

De villa zelf blinkt uit in energie-efficiëntie met een uitstekende B-rating. De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid en er is bovendien een grote praktijkruimte (45 vierkante meter) aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte is uitgerust met een doucheruimte en berging, waardoor het de perfecte plek is voor wie werk en privé graag combineert of voor extra slaapkamers.

Binnen verwelkomt de lichtovergoten living je met genoeg ruimte voor twee zithoeken en een eetplaats. Deze ruimte sluit vlekkeloos aan op de open keuken. Dankzij de uitstekende oriëntatie van de villa baadt elke kamer de hele dag in natuurlijk licht. Open de grote ramen in de woonkamer en laat het binnen-buiten gevoel volledig tot zijn recht komen terwijl je geniet van de zonnige tuin en het terras.

Op de bovenverdieping vind je drie ruime slaapkamers, inclusief een met mezzanine. Daarnaast is er ook een extra kantoorruimte voorzien op de nachthal. De woning is grotendeels onderkelderd en beschikt over een bar/speelkelder, dubbele garage en extra berging.

In deze tijdloze villa vinden klassieke elementen en hedendaags comfort elkaar in een warme en uitnodigende sfeer. Het is niet zomaar een huis, maar een echte thuis!

* * *

Damstraat 26 - 9850 Vosselare - Instapklare, warme villa met zonovergoten tuin
Nevele/Vosselare is een omgeving waar je tot rust kan komen, maar ook kan genieten van de centrale ligging en de nabijheid van de E40.
Op een boogscheut van Nevele-dorp waar buurtwinkels en scholen zijn. Zalig om op zondag met de fiets naar de bakker te gaan.
De villa heeft een uitstekende energiescore B: zonnepanelen en een nieuwe condensatieketel aanwezig.
Ruime oprit met voldoende parkeerplaats. Vooraan de woning is een grote praktijkruimte met airco (45m²), inclusief doucheruimte en berging. Ideaal voor de woon-werk combinatie, vrij beroep, extra slaapkamers of master bedroom met dressing.
Grote en lichtrijke living met ruim plaats voor twee zithoeken, eetplaats en aansluitend de open keuken.
De oriëntatie is subliem: de hele dag geniet je rondomrond de villa van extraveel lichtinval. Schuif het grote raam in de living open, en geniet van een ongeëvenaard binnen-buiten gevoel in combinatie met zonnige tuin en het terras.
Boven drie volwaardige slaapkamers, waarvan een met mezzanine. Schitterende badkamer met ligbad en douche.
Extra bureauruimte voorzien op de nachthal.
De woning is grotendeels onderkelderd met bar/speelkelder, dubbele garage en berging.
Tijdloze villawoning, maar vooral: een warme en sfeervolle thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 688.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.489
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1987
Grond oppervlakte
846 m2
Referentie
TL4JD0AAQD1Y
Makelaar Code
18293
EPC Waarde
171 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€688.000 / Infinimo
24 Mar 2024
€727.000 / Infinimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com