Home Te Koop Huis 3630 Vucht
Dorpsstraat 29
Kaart

Dorpsstraat 29

3630 Vucht Huis Te Koop
185 m² wonen
405 m² perceel

* * *

Dorpsstraat 29 - 3630 Vucht - Moderne nieuwbouwwoningen met twee slaapkamers en casco+ oplevering te Maasmechelen (Vucht)

Gelegen in het hart van Vucht, een kleine en gezellige deelgemeente van Maasmechelen, omarmt deze nieuwbouwwoning op Dorpsstraat 29 een charmante omgeving waar rust en toegankelijkheid samenkomen.
Deze nieuwbouwwoning, gelegen op de hoek waar de Dorpsstraat en Steegstraat elkaar kruisen, presenteert zich als een stijlvolle constructie verdeeld over drie verdiepingen: het gelijkvloers, het eerste verdiep en het tweede verdiep. 

Belangrijk om te vermelden is dat de woning casco+ wordt opgeleverd. Wat betekent dit precies? 

Met 'casco+' doelen we op de ruwbouwafwerking die niet alleen wind- en waterdicht is, maar ook alle structurele en technische elementen omvat. Denk hierbij aan de basis voorzieningen zoals sanitair en elektrische leidingen, de chape die het fundament vormt, de pleisterwerken die de muren afwerken, de centrale verwarming met radiatoren, ventilatie, de complete elektrische installatie en zelfs alle binnenwanden die het skelet van de ruimtes vormen. Het omvat in feite de essentiële ruggengraat van de woning, waardoor bewoners de vrijheid hebben om de afwerking naar eigen smaak en behoeften te personaliseren. Dit biedt een fantastische kans voor creativiteit en personalisatie, waarbij de bewoners hun eigen stempel kunnen drukken op de binnenkant van de woning.

OMGEVING
De centrale ligging van de woning zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid naar de dagelijkse voorzieningen, waardoor het gemakkelijk is om in de nabijheid te winkelen, te genieten van lokale eetgelegenheden en andere benodigdheden binnen handbereik te hebben. Direct tegenover de woning strekt zich een ruim kerkplein uit dewelke voldoende parkeergelegenheid voorziet, ideaal voor eventuele gasten die deze nieuwe thuis willen bezoeken. Wanneer u langs de kerk doorwandelt, komt u terecht bij de Maas. Bovendien bevindt u zich binnen no-time in de twee naastliggend natuurgebieden, zijnde 'Maaswinkel' en 'Maasbempder Greend'. 
Dit maak Vucht de ideale thuishaven wanneer u graag gaat wandelen, joggen of fietsen. 

INDELING
Bij het betreden van de linkerwoning komt u terecht in de ruime inkomhal, dewelke de mogelijkheid biedt tot het uitoefenen van een vrij beroep of kan dienen als thuiskantoor. 
De vaste trap biedt toegang tot het eerste verdiep, waar het effectieve woongedeelte begint.
Hier treft u de ruime woonkamer, dewelke doorloopt naar de eetkamer met open keuken. Een ware troef van deze eerste verdieping, zijn de twee terrassen aan de voor- en achterzijde van de woning. Dit betekent dat bewoners kunnen genieten van het buitenleven en de frisse lucht aan beide zijden van de woning, waardoor er altijd een ideale plek is om te ontspannen, te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een sfeervolle avond met vrienden en familie door te brengen. De overvloedige lichtinval door de ramen verrijkt niet alleen de ruimte, maar creëert ook een warme en uitnodigende sfeer in elke hoek van de woning.

Op de tweede verdieping bevindt zich de nachthal, van waaruit u kan doorlopen naar de badkamer en de twee ruime tot comfortabele slaapkamers. De eerste slaapkamer biedt de mogelijkheid tot het voorzien van een dressing. 

De woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 185m². 

Aan de achterzijde van de woning is er ruimschoots parkeergelegenheid voorzien, exclusief voor de bewoners. Dit is een handige en gewaardeerde toevoeging, waardoor de dagelijkse parkeerbehoeften van de bewoners gemakkelijk worden opgevangen, zonder dat dit de serene sfeer van de omgeving verstoort.

TROEVEN

Kwaliteitsvolle en energiezuinige woning, volledig naar alle normen anno 2023;
Rustige omgeving;
Woning wordt casco+ opgeleverd, biedt u de vrijheid om de woning naar eigen behoeften af te werken; 
Twee terrassen waardoor u gedurende de hele dag kan genieten van het weer en het lichtinval; 
Voldoende parkeergelegenheid, zowel voor de bewoners als de gasten. 
Vrijstelling van 5 jaar onroerende voorheffing!


KOSTEN
Mogelijkheid tot aankoop 6% (indien de voorwaarden als koper voldaan zijn). 
- De prijs is exclusief BTW en afwerking (momenteel Casco + , verdere afwerking is in overleg mogelijk!).

Kortom, deze nieuwbouwwoning met twee slaapkamers in Vucht biedt niet alleen een huiselijk toevluchtsoord met een aanpasbare binnenkant, maar ook een omgeving die de perfecte balans biedt tussen rust en nabijheid van voorzieningen.

- Bij downloads kan u de plannen van de woning terugvinden (deze kunnen lichtjes afwijken!)
- EPB-attesten beschikbaar na oplevering 

Interesse? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 089 23 44 22 of mail naar [email protected]!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 286.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
405 m2
Bewoonbare oppervlakte
185 m2
Referentie
S7PNO8EEDJZN
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€286.000 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com