Home Te Koop Huis 3630 Vucht
Dorpsstraat 29
Kaart

Dorpsstraat 29

3630 Vucht Huis Te Koop
190 m² wonen

De bouw van twee moderne nieuwbouwwoningen in Vucht, Maasmechelen, is in volle gang. Deze strakke woningen met drie slaapkamers zijn de perfecte plek voor jou en je gezin! De oplevering staat gepland voor eind 2023.

De locatie in het charmante Vucht is ideaal, op slechts enkele minuten rijden van het levendige centrum van Maasmechelen, vlakbij het water en omringd door prachtige fietsroutes. Daarnaast is er eenvoudig toegang tot de snelweg (E314), wat deze plek de perfecte omgeving maakt voor je droomhuis!

De woningen voldoen aan de huidige en toekomstige normen voor kwaliteit en energiezuinigheid. Ze worden instapklaar opgeleverd, maar als koper heb je nog inspraak in de afwerking, zoals de keuken, badkamer, deuren en vloeren.

Deze specifieke woning bevindt zich aan de rechterkant. Bij binnenkomst in de hal, loop je door naar de ruime woonkamer met open keuken en uitzicht op het terras en de tuin. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een gevoel van openheid. Op de eerste verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers en een badkamer met toilet, dubbele wastafel en ligbad. De tweede verdieping bevat een derde ruime slaapkamer met eigen balkon.

Daarnaast wordt de kwaliteit van de omgeving van de Maasdorpen Vucht, Leut en Meeswijk verbeterd door aandacht te besteden aan 'rewilding', de verbindingen voor fietsers en wandelaars en de biodiversiteit.

Enkele extra voordelen zijn de rustige omgeving, de kwalitatieve en energiezuinige bouw, de mogelijkheid om de woning naar eigen smaak in te richten, vloerverwarming in de hele woning en een vrijstelling van 5 jaar onroerende voorheffing.

De werken zijn al gestart en zullen eindigen in 2023. EPB-attesten zijn beschikbaar na oplevering. De kosten voor aankoop bedragen 6%.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan zeker contact op met ons kantoor!

* * *

Dorpsstraat 29 - 3630 Vucht - DE AFWERKINGSFASE IS REEDS GESTART ! 

Strakke nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers. Oplevering eind '23

In Vucht, Maasmechelen, aan de Dorpsstraat, worden momenteel twee prachtige, moderne nieuwbouwwoningen gebouwd. Deze strakke nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers is de ideale plek voor u en uw gezin!

Wonen in het gezellige Vucht betekent wonen op slechts enkele minuten rijden van het bruisende centrum van Maasmechelen, langs het water en omringd door prachtige fietsroutes.
Wat kan je nog meer wensen? Een extra voordeel is de eenvoudige toegang tot de autosnelweg (E314). Kortom, de perfecte omgeving voor uw droomhuis!

De woning voldoet aan de hedendaagse en toekomstige normen voor kwaliteit en energiezuinigheid, dankzij de deskundige bouwheer. De woning wordt instapklaar opgeleverd, maar als koper heb je momenteel nog inspraak in de afwerking, waaronder de keuken, badkamer, deuren en vloeren.

Deze specifieke woning bevindt zich aan de rechterkant. Bij binnenkomst in de inkomhal (voorzien van een gastentoilet) loop je door naar de ruime woonkamer met een open keuken en uitzicht op het terras en de tuin. Dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterkant van het gelijkvloers is er veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte een gevoel van openheid krijgt. 

Op de volgende verdieping vindt u twee comfortabele slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een toilet, dubbele wastafel en een ligbad, met de mogelijkheid voor een inloopdouche. Tot slot leidt de trap in de nachthal naar de tweede verdieping, waar zich nog een derde ruime slaapkamer bevindt met een eigen balkon.

De kwaliteit van de omgeving van de Maasdorpen Vucht, Leut en Meeswijk krijgt een flinke duw in de rug. Zo wordt er aandacht besteed aan 'rewilding' (opbreken van verharding en ontwikkeling van de natuur), de verbindingen voor fietsers en wandelaars en de biodiversiteit. Meer informatie hieromtrent kunt u terugvinden via volgende link; landinrichtingsplan: https://www.maasmechelen.be/heerlyckmeeswijkleutvucht 

Nog niet overtuigd? Hieronder nog enkele troeven!
- Een rustige omgeving
- Een kwaliteitsvolle en energiezuinige woning
- Mogelijkheid om de woning naar eigen smaak in te richten
- Vloerverwarming in de gehele woning
- Vrijstelling van 5 jaar onroerende voorheffing

WERKEN REEDS GESTART!
- Einde werken voorzien voor eind 2023 
-EPB-attesten beschikbaar na oplevering

KOSTEN: mogelijkheid tot aankoop 6%
PLANNEN TERUG TE VINDEN IN BIJLAGE (deze kunnen lichtjes afwijken)!

Interesse en/of meer informatie gewenst?
Neem dan zeker contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen via het nummer 089 23 44 22 of via [email protected]!
 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 356.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
190 m2
Referentie
4EAXQAITTHV9
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€356.000 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com