Kaart

Gentweg 21

9890 Vurste Huis Te Koop
265 m² wonen
2001 m² perceel
5 slaapkamers

Kom langs op de open huis dag op zaterdag 27 april van 13u tot 15u en ontdek deze prachtige woning in het landelijke Vurste, op de grens met Merelbeke. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 260m² en een ruim perceel van ongeveer 2000m², straalt deze woning charme en karakter uit. Gebouwd in 1973 met hoogwaardige materialen zoals marmeren plinten en schouw, biedt deze woning een hoge graad van afwerking en een sfeervolle beleving.

Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de charme van de woning. De open trap met ruime overloop zorgt voor een naadloze verbinding met de slaapverdieping. De leefruimte geniet van veel lichtinval en biedt uitzicht op zowel de voor- als achtertuin. De gezellige open haard draagt bij aan de sfeer in de ruime woonkamer. Aansluitend vind je de leefkeuken, die een aangename verbinding met de tuin biedt.

De woning beschikt verder over een ruime wasruimte/berging en garage met extra opbergmogelijkheden, evenals een kelder. Met vijf slaapkamers, waarvan twee op de begane grond, is deze woning ideaal voor een groot gezin of kan dienen als kantoorruimte. De badkamer, gelegen op de begane grond, is voorzien van een ligbad, bidet en wastafel.

Heb je interesse? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken of kom langs tijdens de open huis dag. Neem contact op met Xavier via xavier.m@huysewinkel.be of bel naar 0470 366 710.

* * *

Gentweg 21 - 9890 Vurste - Open House zaterdag 27/04 van 13u tot 15u. Deze prachtige woning met maar liefst 260m² bewoonbare oppervlakte is gelegen in het landelijke Vurste, op de grens met Merelbeke. Dankzij het ruime perceel van ca. 2000m² dat zich rondom de woning bevindt, wordt de charme en het karakter versterkt, die ook binnenin terug te vinden is. De woning dateert uit 1973 en werd opgetrokken uit hoogwaardige materialen die nog steeds gewaardeerd mogen worden. Onder meer de marmeren plinten, marmeren schouw en porte fenetres doorheen de woning zorgen voor een hoge graad van afwerking en een sfeervolle beleving. De inkomhal laat ons direct kennismaken met de charme van de woning. De open trap met ruime overloop laat ook het slaapverdiep naadloos aansluiten. De leefruimte geniet rondom rond van lichtinval met zicht naar de achter- en voortuin. De open haard zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in de ruime woonkamer. Aansluitend vinden we de leefkeuken terug die ook op zijn beurt een aangename connectie naar de tuin biedt. Van hieruit is toegang tot een ruime wasruimte/berging en garage met extra opbergmogelijkheden. Verder is ook een kelder terug te vinden. Met maar liefst vijf slaapkamers, waarvan twee op het gelijkvloers, is deze woning ideaal voor een groot gezin of zoals de indeling nu voorziet, een volwaardige bureauruimte. De badkamer bevindt zich op het gelijkvloers met ligbad, bidet en lavabo. Interesse? Aarzel dan niet contact op te nemen en een afspraak in te plannen of kom langs tijdens de open house op zaterdag 27 april van 13u tot 15u. xavier.m@huysewinkel.be / 0470 366 710

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.824
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
2001 m2
Bewoonbare oppervlakte
265 m2
Referentie
V4-QVRHAYLX8
Makelaar Code
8187552
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€549.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com