Home Te Koop Huis 9890 Vurste
Leenstraat 53
Kaart

Leenstraat 53

9890 Vurste Huis Te Koop
164 m² wonen
659 m² perceel
3 slaapkamers

Deze open woning in Gavere die renovatie nodig heeft, biedt een geweldige kans voor potentiële kopers. Het is gelegen op een prachtig perceel met een tuin op het zuiden en profiteert van een centrale ligging met uitstekende verbindingen naar belangrijke wegen zoals de N60 en E17. De omgeving biedt een scala aan winkels en tal van fiets- en wandelroutes.

Op de begane grond vind je een inkomhal, een gezellige woonkamer, een prettige keuken en een ruime badkamer met bad en douche. Er is ook een toilet en een grote garage met een elektrische deur die toegang geeft tot de zonnige tuin. Daarnaast is er een bijgebouw dat extra opslagruimte biedt.

De eerste verdieping bestaat uit een ruime nachthal en drie volwaardige slaapkamers. Sommige kamers hebben al ingebouwde kasten. De woning heeft ook een grote zolder die kan worden omgebouwd tot extra woonruimte.

Als extra beveiligingsmaatregel is de woning uitgerust met een centraal antidiefstal- en branddetectiesysteem dat verbonden is met een centrale.

Het is mogelijk om deze woning te kopen met 1% registratierecht. Voor meer informatie hierover kunt u de website van Vlaanderen raadplegen.

Interesse in deze ruime woning op een zeer gunstige locatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging ter plaatse! EPC: 872 UC: 3150744. Vg/WgLk/Gmo/Gvkr/Gvv.

* * *

Leenstraat 53 - 9890 Vurste - Welkom in de Vlaamse Ardennen! Deze te renoveren OPEN BEBOUWING bevindt zich op de rand met Gavere & Merelbeke, op een mooi perceel mét ZUIDGERICHTE TUIN & groot terras. De woning is tevens zeer gunstig gelegen met een vlotte verbinding naar alle invalswegen zoals N60 en E17. Het pand is gelegen op wandelafstand van het kasteeldomein Borgwal te Vurste waar je kan ontstressen na een drukke werkdag! Niet tegenstaande dat er in de nabije omgeving tal van winkels aanwezig zijn! Gavere biedt heel wat mogelijkheden zoals het verkennen van mooie fiets- en wandelroutes, lekkere gastronomie én een bruisende dorpskern.

INDELING:
De benedenverdieping is voorzien van een inkomhal, gezellige woonkamer, aangename keuken, ruime badkamer met bad én douche, apart toilet, ruime garage met elektrisch bedienbare garagepoort en welke toegang biedt naar de zonnige tuin! Evenals kan het bijgebouw dienen tot extra opslagruimte.
Op de eerste verdieping treffen we een ruime nachthal, die de mogelijkheid biedt om nog een extra badkamer te creëren. Gevolgd door 3 volwaardige slaapkamers. Enkele kamers zijn voorzien van op maat gemaakte kasten.
De woning heeft een zeer ruime zolder, die kan ingericht worden als extra woonruimte.
Het pand is ook uitgerust met een centraal antidiefstal/branddetectiesysteem welke verbonden is met een centrale.

Mogelijkheid tot aankoop aan 1% REGISTRATIERECHT en er zijn tal van bijkomende RENOVATIEPREMIES mogelijk! Zie hiervoor website van Vlaanderen voor meer info. (https://www.premiezoeker.be/premie/Vlaanderen/Verlaagde-verkooprechten-energetische-renovaties)

Heeft u interesse in deze ruime woning op zeer interessante locatie? Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse! EPC: 872 UC: 3150744. Vg/WgLk/Gmo/Gvkr/Gvv.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 426
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
659 m2
Bewoonbare oppervlakte
164 m2
Referentie
2SXGLMSAMWTA
Makelaar Code
3712604
EPC Waarde
872 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€299.000 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com