Home Te Koop Huis 9250 Waasmunster
Groenselstraat 58
Kaart

Groenselstraat 58

9250 Waasmunster Huis Te Koop
257 m² wonen
556 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek dit ruim opbrengsteigendom in de vredige omgeving van Waasmunster, een ideale kans voor investeerders of grootfamilies. Gelegen op een royaal perceel van 555 m² biedt deze halfopen bebouwing twee volwaardige appartementen, beide met aparte branders en een sterke EPC-klasse C, wat betekent dat er geen noodzaak is tot grondige renovatie.

Momenteel zijn zowel het gelijkvloerse als het triplex appartement verhuurd, wat dit onroerend goed een stabiele bron van huurinkomsten maakt. Indien gewenst, kan de woning ook eenvoudig omgevormd worden tot één grote woonruimte.

Het vastgoed beschikt over twee keukens, vier slaapkamers en twee badkamers verspreid over een totale bewoonbare oppervlakte van 257 m². Daarbij biedt de woning een prachtig zicht op de omliggende akkers, extra veiligheid dankzij rolluiken en centrale verwarming op aardgas.

Daarnaast is deze woning perfect geschikt als kangoeroewoning, waarbij meerdere generaties onder één dak kunnen wonen zonder in te boeten aan privacy.

Op het terrein vind je ook twee garages terug, waardoor er voldoende parkeerruimte is voor zowel bewoners als bezoekers. Of je nu op zoek bent naar een investering met stabiele huurinkomsten of naar een ruime gezinswoning, dit pand vormt een solide basis voor je toekomstige plannen.

Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op via het telefoonnummer 052/46.38.03. We horen graag van je!

* * *

Groenselstraat 58 - 9250 Waasmunster - Omschrijving HOB / OPBRENGSTEIGENDOM BESTAANDE UIT 2 APP MET 4 SLPK Stap binnen in de rustige omgeving van Waasmunster, waar dit ruime opbrengstpand op u wacht. Met een royaal perceel van 555 vierkante meter biedt deze woning twee ruime appartementen, elk met aparte branders en een solide EPC-klasse C. Geen renovatieverplichting van toepassing.

Het gelijkvloerse appartement en het triplex appartement zijn beide al geruime tijd verhuurd, waardoor dit pand een ideale investeringsmogelijkheid biedt. Of het nu gaat om het behoud van huurinkomsten of het creëren van een grote woonruimte, dit pand past zich gemakkelijk aan aan uw behoeften.

De woonst / twee appartementen beschikt over twee keukens, vier slaapkamers en twee badkamers, wat een totale bewoonbare oppervlakte van 257 vierkante meter met zich meebrengt. Met zicht op de omringende akkers, rolluiken voor extra veiligheid en centrale verwarming op aardgas, biedt dit pand comfort en functionaliteit in een rustige omgeving.

Deze woning kan ook als kangoeroewoning fungeren.

Met twee garages op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers. Of u nu op zoek bent naar een investering met stabiele huurinkomsten of naar een ruime woning voor uw gezin, dit pand biedt een solide basis voor uw toekomstige plannen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via het telefoonnummer: 052/46.38.03 en wie weet tot binnenkort!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
556 m2
Bewoonbare oppervlakte
257 m2
Referentie
U3QE0QD--9Z6
Makelaar Code
Groenselstraat 58/60, Waasmuns
EPC Waarde
209 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230614-0002918886-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€499.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com