Kaart

9250 Waasmunster Huis Te Koop

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige, energiezuinige woning? Deze prachtige woning, aangeboden onder registratie, betekent dat u slechts 3% aankoopkosten betaalt in plaats van de gebruikelijke 21% op nieuwbouw - een fantastisch koopje. Gerealiseerd door een bekend bouwbedrijf uit de regio, is deze woning tot in detail perfect afgewerkt.

Bij binnenkomst word je begroet door een hal met apart toilet. De woning heeft een zeer heldere woonruimte, gekoppeld aan een mooie open keuken. Bijkomende functies omvatten een bergruimte, terras, stadstuin en een aparte garage.

De eerste verdieping beschikt over een nachthal, twee ruime slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met zowel een bad als een douche. Verdere voordelen zijn zonnepanelen en het feit dat het gehele huis reeds geschilderd is - u hoeft alleen uw koffers uit te pakken en kunt direct genieten van uw nieuwe huis.

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op via 052/41.41.94 of per e-mail. Met de EPB certificering nog in behandeling, is dit vastgoed een ideale investering. Referentie: 5003.

* * *

DEZE WONING STAAT TE KOOP ONDER REGISTRATIE WAARDOOR U SLECHTS 3% AANKOOPKOSTEN BETAALD IN PLAATS VAN 21% OP NIEUWBOUW! Grijp uw kans! Deze energiezuinige woning is van A tot Z, zowel binnen als buiten, tot in puntjes afgewerkt door een gerenommeerd bouwbedrijf uit de regio. Indeling: inkomhal met apart toilet, zeer lichtrijke leefruimte met een mooie open keuken, berging, terras, stadstuin en een aparte garage. Op de eerste verdieping: nachthal, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met zowel bad als douche. De woning is voorzien van zonnepanelen en is ook al compleet geschilderd! Kortom hier dient u na akte alleen nog uw koffers uit te pakken en u kan onmiddellijk genieten van deze woning! Een opportuniteit voor de snelle beslisser. Bel vandaag nog voor uw afspraak naar 052/41.41.94of contacteer ons via e-mail!EPB in opmaakReferentie: 5003

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
E53SNQTUEACB
Makelaar Code
5003CC
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€349.000 / Rossiers en De Ridder
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com