Home Te Koop Huis 9250 Waasmunster
Bareelstraat 30
Kaart

Bareelstraat 30

9250 Waasmunster Huis Te Koop
153 m² wonen
310 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen in het betoverende Waasmunster, vind je deze fantastische, gloednieuwe villa. Deze woning, welke gebouwd zal worden in 2024/2025, biedt alle hedendaagse gemakken die je maar nodig zou kunnen hebben.

De vrijstaande villa garandeert veel privacy en is omringd door een ruim perceel van 310 vierkante meter. Hier vind je rust, ruimte en de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in je eigen tuin. Geniet van zonnige dagen of organiseer een gezellige barbecue met vrienden en familie.

Binnen in de villa word je verwelkomd door een royale, lichte woonkamer - de perfecte plek om te ontspannen. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en is ideaal voor het bereiden van al je favoriete gerechten. Liefhebbers van gezellig dineren kunnen terecht in de sfeervolle eetkamer.

Dankzij de vier ruime, lichte slaapkamers is er meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. Elke kamer biedt voldoende opbergruimte en is afgewerkt met oog voor detail. Een comfortabele badkamer met alle voorzieningen maakt het geheel compleet.

Met 152 vierkante meter bewoonbare oppervlakte biedt dit huis iedereen de mogelijkheid om een eigen plekje te vinden. Daarbovenop is er ook nog een parkeerplaats voorhanden.

In deze prachtige villa in Waasmunster koop je niet alleen een huis, maar ook een stukje luxe en comfort. Dankzij de moderne afwerking en ruime indeling is dit de perfecte plek waar je echt thuis kunt komen.
Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak!

* * *

Bareelstraat 30 - 9250 Waasmunster - Deze prachtige villa, gelegen in het charmante Waasmunster, is een droom die werkelijkheid wordt. Met een bouwjaar van 2024/2025 is dit huis splinternieuw en voorzien van alle moderne gemakken die u zich maar kunt wensen.

De woning is vrijstaand waardoor u kunt genieten van veel privacy. Het perceeloppervlakte van maar liefst 310 vierkante meter biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. De tuin is de perfecte plek om te genieten van de zon of om gezellige barbecues te houden met vrienden en familie.

Binnenin de woning is er een ruime en lichte woonkamer, waar u kunt ontspannen en tot rust komen. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. De eetkamer is perfect voor gezellige diners.

De villa beschikt over vier slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Elke slaapkamer is ruim en licht, en biedt voldoende opbergruimte voor al uw spullen. Daarnaast is een badkamer, voorzien van alle gemakken.

De bewoonbare oppervlakte van 152 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor iedereen om te genieten van hun eigen plekje in dit prachtige huis. Daarnaast is er ook nog een autostaanplaats voorzien.

Deze villa in Waasmunster is een unieke kans om te genieten van luxe en comfort in een prachtige omgeving. Met zijn moderne afwerking en ruime indeling is dit huis perfect voor iedereen die op zoek is naar een plek waar ze zich echt thuis kunnen voelen.
Mis deze kans niet en plan vandaag nog een afspraak voor bijkomende info!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 468.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
310 m2
Bewoonbare oppervlakte
153 m2
Referentie
GYK-MM5EN1QY
Makelaar Code
bar4
EPC Certificaat
Nieuwbouw
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Neen
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€468.000 / Woonbureau
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com