Kaart

Langelede 44

9185 Wachtebeke Huis Te Koop
170 m² wonen
609 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige, nieuwe woning (E30 peil) die klaar is om naar uw persoonlijke voorkeuren afgewerkt te worden. Deze woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een nog af te werken badkamer en functionele doucheruimte - perfect voor een rustig gezinsleven.

Wat betreft de praktische aspecten van het huis: stressvrije ochtenden zijn gegarandeerd met twee aparte toiletten en een grote wasruimte/berging maakt huishoudelijke taken aangenaam. Bovendien is er slim gebruik gemaakt van de ruimte onder de trap als extra opslagplaats.

Wat binnenruimte betreft, geniet van de natuurlijke lichtinval door de talrijke ramen. Het interieur straalt warmte en openheid uit, wat resulteert in een gastvrije sfeer.

De locatie biedt een groen uitzicht en een vredige omgeving nabij de Langelede, een plek waar natuur en modern comfort samenkomen voor een perfecte balans.

Laat deze kans niet aan u voorbij gaan. Neem snel contact op met Nick op het nummer 0472/78.57.67 of via mail nick@cornelis-partners.be voor een exclusieve bezichtiging. Uw droomhuis wacht op u!

* * *

Langelede 44 - 9185 Wachtebeke - Welkom in deze prachtige nieuwbouwwoning (E30 peil) die wacht op de finishing touch volgens uw persoonlijke wensen.
Met 3 ruime slaapkamers, een ruime badkamer die verder afgewerkt moet worden, en een handige douchekamer, biedt dit huis alles voor een idyllisch gezinsleven.

Praktisch en privé:
Geen ochtendstress met 2 aparte toiletten. De ruime wasplaats/berging maakt huishouden een echt plezier. Ook is de verloren ruimte onder de trap mooi opgevangen als extra berging.

Interieur:
De woning baadt in natuurlijk licht dankzij de overvloedige raampartijen. Elke hoek ademt warmte en openheid, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat.

Ligging:
Geniet van een groen uitzicht en de rustgevende nabijheid van de Langelede. Een plek waar natuur en moderne gemakken samenkomen voor een perfect evenwicht.

Mis deze kans niet en neem contact op met Nick, 0472/78.57.67 of nick@cornelis-partners.be, voor een exclusieve rondleiding. Uw droomhuis wacht op u, tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 485.000
Kadastraal Inkomen
€ 806
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
609 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
I7Y-MSQEYPHV
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
19 Jan 2024
€485.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com